Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sayıları yazdım askerler sözleşmeliler dahil 3.5u geçiyor belediye iktisadi teşekkülleri dahil
La havle..
Memur sayımız çok değil diyorum yahu. Bana ne sokaktakinden? Şimdi bunu söyledim diye taciz mi ediyorum seni? Ne lüzumsuz bir tavır, ne gereksiz bir küsme bu..
Ayrıca 3.5 milyon sayısı da doğru değil. 3 milyonun altında sayı.

Yazmışsın zaten hem gelip uçurt hem yaz hem de sonra yazmam de gürkan ben senin art niyetli olduğunu bilmiyordum senin başlığını filan da açtım ben seni severdim baya art niyetli çıktın yazık da önemli değil şimdi iftara geçeceğim ama kökünden çözeceğim meseleyi siz rahatınıza bakın ne rahatsızlık verdiysek anlamadım. benim işim gücüm var ona rağmen katkı veriyorum turancılıktan bahsetmiyorum konusunu açıyor @Melih Sönmez ben atılıyorum başlıktan bu akşam gerekeni yapıyorum keyfinize bakın

Başlıktan ben attım adamlarla alakası yok. Yine sinirlenmeye başladım öyle olduğunda işin gittiği yeri biliyorsun erken reaksiyon aldım. Oraya da yorum yapmayıver bir şey olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Başlıktan ben attım adamlarla alakası yok. Yine sinirlenmeye başladım öyle olduğunda işin gittiği yeri biliyorsun erken reaksiyon aldım. Oraya da yorum yapmayıver bir şey olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yapmayacağım zaten özelden yazdım Emrah kökünden çözelim yazmayayım ben de uçmayayım

Enver bir güneş gibi doğmuş, bir gurûb ihtişamıyla batmıştır; arasını tarihe bırakalım.

ismail üstat forumu bıraktı mı

baskılara göğüs geremedi daha fazla o da haklı. çok yükleniyorlar adama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt