- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
noldu babyGece gece gerildim yav
fındık avına mı çıktın babyKizlarlan mesajlasiyorum![]()
1 tane paslasanaKizlarlan mesajlasiyorum![]()
Ya telefonuma öylesine ekledigim biri vardi.bigun iletiism kurarim diye.ama ben kendisinde ekili degilim.arkadasa yazacagim mesaji ona yazdim yanlislikla.yarın yasak var mi diye sordum. Gerildim,engelledim hemen.sonra engeli geri kaldirdim .boyle sacma bi durumnoldu baby
cumartesi pazar yasak var baby bu haftaYa telefonuma öylesine ekledigim biri vardi.bigun iletiism kurarim diye.ama ben kendisind ekili degilim.arkadasa yazacagim mesaji ona yazdim yanlislikla.yarın yasak var mi diye sordum. Gerildim,engelledim hemen.sonra engeli geri kaldirdim .boyle sacma bi durum
Hayri cund cuma gunu de yasak dedicumartesi pazar yasak var baby bu hafta
müthiş bi giriş cümlesi imiş aslında sergen, doğal ve açıklanabilir. var mıymış acaba yasak merak ettim bi de ben sorim xdYa telefonuma öylesine ekledigim biri vardi.bigun iletiism kurarim diye.ama ben kendisinde ekili degilim.arkadasa yazacagim mesaji ona yazdim yanlislikla.yarın yasak var mi diye sordum. Gerildim,engelledim hemen.sonra engeli geri kaldirdim .boyle sacma bi durum
Ya telefonuma öylesine ekledigim biri vardi.bigun iletiism kurarim diye.ama ben kendisinde ekili degilim.arkadasa yazacagim mesaji ona yazdim yanlislikla.yarın yasak var mi diye sordum. Gerildim,engelledim hemen.sonra engeli geri kaldirdim .boyle sacma bi durum
o yarın diye cumartesiyi kastetmiştir herholdHayri cund cuma gunu de yasak dedi
avatarını sarışın kıza çevir, eski mutlu günlerimize dönelim artıkAlkollü müsün Sergi?
La bi de watsaptan yazdim,adlar yakin birbirine.fotolarda renk tonlari da ayni.yani ismi sonra farkettim,gerildim bi anAlkollü müsün Sergi?
La bi de watsaptan yazdim,adlar yakin birbirine.fotolarda renk tonlari da ayni.yani ismi sonra farkettim,gerildim bi an![]()
La bi de watsaptan yazdim,adlar yakin birbirine.fotolarda renk tonlari da ayni.yani ismi sonra farkettim,gerildim bi an![]()
Hayri cund cuma gunu de yasak dedi
vasfinin durumunu iyi görmüyorum ahbabLa h sonunu dedim ben.
Hyi gormedim ben pardon cok sorryLa h sonunu dedim ben.
Cunku o kisi ve cevresiyle diyelim, geçmişte bi durumum vardiNiye engelliyon şapşik?
avatarını sarışın kıza çevir, eski mutlu günlerimize dönelim artık