- 8 Temmuz 2015
- 35.771
- 70.599
- 3.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bayramdan sonra milli ol amaKizlarlan mesajlasiyorum![]()
Milli olman gerek ama zani olmadan sonun yiğide benzer sergiYa telefonuma öylesine ekledigim biri vardi.bigun iletiism kurarim diye.ama ben kendisinde ekili degilim.arkadasa yazacagim mesaji ona yazdim yanlislikla.yarın yasak var mi diye sordum. Gerildim,engelledim hemen.sonra engeli geri kaldirdim .boyle sacma bi durum
Niye günahı yarı yarıya düşüyor mu öyle oluncaBayramdan sonra milli ol ama
Yazdım zani olma diye zaten üstat benim işi hallet yaNiye günahı yarı yarıya düşüyor mu öyle olunca
GSCimbom Mobile App
İşin ne ki senin çok yanlış kişiden buyuruyon gibiYazdım zani olma diye zaten üstat benim işi hallet ya
Emrah’la kerametine yazdım isim değişikliği ve başlıklarımın çöpe atılması vesaireİşin ne ki senin çok yanlış kişiden buyuruyon gibi
GSCimbom Mobile App
He sen onlara yaz en iyisi ben varım ama yokum gibi bisey.Emrah’la kerametine yazdım isim değişikliği ve başlıklarımın çöpe atılması vesaire
İşin ne ki senin çok yanlış kişiden buyuruyon gibi
GSCimbom Mobile App
İyi de biliyorsun bu tip konularda üçünüze yazarım hep ondan millet inanmıyorHe sen onlara yaz en iyisi ben varım ama yokum gibi bisey.
GSCimbom Mobile App
18imde hallettim o isi zatenBayramdan sonra milli ol ama
Emin misin doğru yaptığına üstat?18imde hallettim o isi zaten
Eminim,3 kadin ilen denedimEmin misin doğru yaptığına üstat?
Yapma yav e o zaman ne bu masumiyetEminim,3 kadin ilen denedim
Ben sevyom masum olmayi dayıYapma yav e o zaman ne bu masumiyet
Foursome yapıp masum mu olunur denişikBen sevyom masum olmayi dayı![]()
Engelledigim kisi kiz degil de ondan,gecmisteki kizin abisiFoursome yapıp masum mu olunur denişik
Madem öyle niye heyecanlanıyorsun mesajlaşırken engelleme filan
yanlıs anlamalara maal verecek bi msj olmusEngelledigim kisi kiz degil de ondan,gecmisteki kizin abisi