- 23 Temmuz 2011
- 75.651
- 51.159
- 4.693
Niye lan. Ben bir sey yapmadım olmLan at kafası adam senin yüzünden ceza almış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye lan. Ben bir sey yapmadım olmLan at kafası adam senin yüzünden ceza almış.
seninle konuşmuş adam 10 gün ceza almış lan.Niye lan. Ben bir sey yapmadım olm
Ayagini denk al o zmn olm. Sende benimle konusuyorsun suanseninle konuşmuş adam 10 gün ceza almış lan.
Küfür etti demişsin! iftira mı atıyorsun oğlum sen!Ayagini denk al o zmn olm. Sende benimle konusuyorsun suan
Biz onunla hep öyleyiz zaten. Öyle seviyorum ben @Melih Sönmez iHeyecaninizi sevdim ama yetmez. Biraz arttirmaniz gerek @Emrah Duvar @Melih Sönmez
Kime küfür etti bizim @Berke Deniz denilen dana?Rahat durun yıldırım çarpmasın sonra.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ünsala terorist falan demis herhalde yaw.Kime küfür etti bizim @Berke Deniz denilen dana?
Ünsala terorist falan demis herhalde yaw.
Bak bak bir de diyorsun ki ben alıntılamıyorum yeni gördümSon zamanlarda İsmail ile çok haşır neşir idiler. Şaşırmadım. Toprağımı da zehirledi yorumları ile demek.
Ünsala terorist falan demis herhalde yaw.
Bak bak bir de diyorsun ki ben alıntılamıyorum yeni gördüm![]()
Adımı kullanıyorsun ya iyi misin sen alıntılamadan farkı mı var neyse keyfine bak yazma yazmam zatenAlıntı yapmış mıyım yav hakikaten ilgincsin. Birbirinizin yorumlarını çok beğendiğiniz ve karşıt görüşlü kişilere benzer tepkiler verdiğiniz için bir tespit yaptım, alıntı nerede![]()
bizden kim oynuyoBein 77.kanalda efutbol kupası var şiddetle tavsiye ederim.. Her kulüpten 1 oyuncu kendi takımını almış fifa oynuyorlar eleme usülü..
bizden kim oynuyo