Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.556
- 43.405
- 3.748
Şu an efsane maç var selim ayla ankaragüçlü bir çocuk 5-4 Ankara önde 5 golü de orgill attı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fifa miŞu an efsane maç var selim ayla ankaragüçlü bir çocuk 5-4 Ankara önde 5 golü de orgill attı
fifa mi
fifa ustadimiz herrhand oynasa tokatlar bunlari emre yenilirEvet.. 5-5 oldu vay beee... İlk 20 dk A. Gücü 3-0 öndeydi
Provoke etmeyin adamı yav
Bana neden gıcık oluyorsunbenlik bir durum yok üstat. senden başka kimseye takılmam ben biliyorsun
belhandayi alip kazanmisAkbaba 4-1 çaktı ama oyunu umut vermedi bana
Bugün doğru düzgün post bile atmadım art niyet var gereksiz raporlamadan işlem yap üstatiso şikayet alıyoruz
ben ilgilenmedim haberi paylaştımkarı koca arasındaki şey seni ilgilendirmez pünzal
olsun sen yinede karışmaben ilgilenmedim haberi paylaştım
ve bir ilişkide şiddet geçimsizlik varsa bu toplumu ilgilendirir.
Vaka sayisi 1500lerde.olu sayisi giderek düşer insallahÖlü sayisinda daha da düşüş olacaktir ama ben vaka sayisinda daha cok azalma bekliyodum.haftasonunda 1500 seyrinde bi gidis olabilir.haftaya eger dikkat edilirse,onlemler alınırsa 100-200 bandında bi artis gorulebilir.22 mayistan sonra ise 700-800 gibi olur rakamlar diye tahmin ediyor ve hissediyorum