Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Üstat bir kere de oku yav Ünsal zaten yapmış sonucunu da koymuş ya oradan görüp ben de yaptımDeneyelim. @Ünsal Vardar teste katıl bakalım sonuca gore dogru olup olmadigindan emin olalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat bir kere de oku yav Ünsal zaten yapmış sonucunu da koymuş ya oradan görüp ben de yaptımDeneyelim. @Ünsal Vardar teste katıl bakalım sonuca gore dogru olup olmadigindan emin olalım
Yapmis mi. Gormedim ben ustat. Yaşlılık boyle bir seyÜstat bir kere de oku yav Ünsal zaten yapmış sonucunu da koymuş ya oradan görüp ben de yaptım
Muhafazakar komunist en tehlikelisi kisaca muhanistGeçen de başka bir ankette hafif muhafazakar çıkmıştım. Kim ayarlıyor ula bunları?
![]()
Ne alakası var ben de morruğum bırak bu işleri panpik al sana toptan bir türküYapmis mi. Gormedim ben ustat. Yaşlılık boyle bir sey
Muhafazakar komunist en tehlikelisi kisaca muhanist
Liboş çıktın konformist, oppurtunist vesaire git arabanın önüne atla üstat
Kurucusu hz. Murhan Effendi ve gunumuzde paralel olusumla guclenmeye calistigi biliniyor, badem biyiklari sayesinde mevcut yonetimin arasina sizmis vaziyetteler. Cok tehlikeli.Murhanist mi ? Son derece sakat bir ideolojiye benziyor.
Ne alakası var ben de morruğum bırak bu işleri panpik al sana toptan bir türkü
Sen yazdın bana ilk panpa bulaşma sen yazınca sorun yok ben yazınca mı varBi yol al da nefes alalım ya herkese bir şey yazmak zorunda mısın ?
Sagol ustat. Kendi mesrebine göre sanatcilari dinlemen gzl. Saygi duyuyorum sizlere
Raconu da bilmiyorlar ustat, bulasma o zaman degil mi? Anlamazlar iste liboslar.Sen yazdın bana ilk panpa bulaşma sen yazınca sorun yok ben yazınca mı varhayırlı akşamlar
Raconu da bilmiyorlar ustat, bulasma o zaman degil mi? Anlamazlar iste liboslar.
Hayır yani zarf atmayacaksın o zaman arzulanan gönüllü mağlubiyet almam olmuyorsa da uçmam ama olmaz öyleRaconu da bilmiyorlar ustat, bulasma o zaman degil mi? Anlamazlar iste liboslar.
Sende oportunistsin bay enver
Sende oportunistsin bay enver
Kurucusu Enver Paşa olabilir bunun işine geleni yapıp işler sarpa sarınca topuk turizm kaçmıştı ülkeden.