Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, yurtiçinde karayoluyla yolcu taşımacılığı yapan firmalar için tavan ücret kararı aldı. Uygulama 31 Temmuz'a kadar geçerli olacak.

Karayolu taşımacılığında tavan ücretler kilometreye göre değişecek ve 100 ila 500 lira arasında olacak.

Bilet fiyatları 115 kilometreye kadar 100 lira, 2 bin kilometre ve daha fazlası için en fazla 500 lira olacak.

Çocuklar ve engelliler için geçerli olan indirimler uygulamaya devam edecek.

Sokacam artik bu virüse de,kuluplere de.vaka sayisi 300,400 olunca da mi kuluplerden cikacak butun vakalar.futbolcular mi olusturacak o zaman da vaka sayısıni.ben inanmiyorum kus sürüsüne

Bu simdilik son mesajım. Ligler baslayana kadar ortalikta olmayacagim.Baslayinca da herhalde totem icin girmem foruma pek.Bu virus surecinden,ligler icin yaratılan algidan sıkıldım.Tamamen kendimle olacagim..Aşının bulunmasi dilegiyle...iyi geceler.
Bikac gun daha takilayim ne yapayım 😑

ben cimcun çocuğuyum beşiktaşı neyleyim
ne kadar siyah beyaz varsa

Bilhassa bu bjkli laleler,trabzonlu hamsiler,neydugu belirsiz kanaryalar sağlıkta ayri dert,hastalikta ayri dert.bilhassa o bjkli laleler dilerim virus bittiginde ligde bi daha sampiyonluk göremeyesiniz ,avrupa kupalarina gidemeyesiniz.hacizlere gelesiniz,futbolcularıniz fifaya basvura

ABD Başkanı Donald Trump, yaptığı açıklamada "dünyadaki en iyi savaş uçağı" olarak nitelendirdiği F-35'lerin Türkiye'de ve dünyanın diğer bölgelerinde üretilmesini örnek gösterdi. Trump, "Şimdi Erdoğan ile iyi ilişkilerimiz var, ama ya olmasa ne olacak? 'Size F-35 parçalarını vermiyoruz' deseler ne yapacağız?" yorumunda bulundu.

:puhaha:

Bugun cok stresliydi.40 sayfa kitap okudum sadece,şu gergin ortamdan ötürü🤨

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt