Ahmet Şimşek
Ulubatlı Souness
- 6 Eylül 2009
- 29.388
- 7.695
- 2.018
2 gündür diş ağrısıyla cebelleşiyorum. Hayat aslında ne kadar güzelmiş yahu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tanıdık dişçi var ahmetçim vereyim numarasını2 gündür diş ağrısıyla cebelleşiyorum. Hayat aslında ne kadar güzelmiş yahu.
tanıdık dişçi var ahmetçim vereyim numarasını
bizim için manchestera koy
Gecmis olsun abican2 gündür diş ağrısıyla cebelleşiyorum. Hayat aslında ne kadar güzelmiş yahu.
Geçmiş olsun rengo2 gündür diş ağrısıyla cebelleşiyorum. Hayat aslında ne kadar güzelmiş yahu.
Beni diyete soktugundan beri keramettin abi bisey yemiyorum.63 kiloyum zati,niye yemek yememe kızıyor anlamiyorumSağolun gençler. Dişlerinize iyi bakın, düzenli olarak fırçalayın, asitli içecekler tüketmeyin. Düzenli olarak da diş hekimine kontrole gidin, sonra benim gibi olmayın. @Uğur Bulut @Sergen Zeren
aramız düzeldiğine göre sana uygulanan yemek ambargosunun kalkması için çalışmalara başlıyorumBeni diyete soktugundan beri keramettin abi bisey yemiyorum.63 kiloyum zati,niye yemek yememe kızıyor anlamiyorum![]()
Keramettin seni diyete mi soktuBeni diyete soktugundan beri keramettin abi bisey yemiyorum.63 kiloyum zati,niye yemek yememe kızıyor anlamiyorum![]()
Aramiz zaten bozuk degilde,forumda yeni yorum yapanlara karsi hep mesafeli yaklasiyorum mecbur,hemen yüz göz olmayi sevmiyorumaramız düzeldiğine göre sana uygulanan yemek ambargosunun kalkması için çalışmalara başlıyorum
E yemekten bahsetme diyince,bi nevi öyle oldu yani.1.80 boyKeramettin seni diyete mi soktu
boy.kac ayrica
ub.mesaji
Oglum kilo al ulan ya yazik o kadar nutellayaE yemekten bahsetme diyince,bi nevi öyle oldu yani.1.80 boy
Aynen 70 olsam iyidirOglum kilo al ulan ya yazik o kadar nutellaya
ub.mesaji
müzakerelere başladım keramettinle sana uygulanan sansürü kaldırtmaya çalışacağımAramiz zaten bozuk degilde,forumda yeni yorum yapanlara karsi hep mesafeli yaklasiyorum mecbur,hemen yüz göz olmayi sevmiyorum![]()