- 10 Nisan 2013
- 58.782
- 41.990
- 3.943
Bunu inceledin mi?Arkadaşlar Merhaba;
Keenetic marka modem kurulumu hakkında bilgisi olan var mı iletişim no verip yardımcı olsanız saat11:00 den beri uğraşıyorum yapamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu inceledin mi?Arkadaşlar Merhaba;
Keenetic marka modem kurulumu hakkında bilgisi olan var mı iletişim no verip yardımcı olsanız saat11:00 den beri uğraşıyorum yapamadım.
ayıp oluyo
Bunu inceledin mi?

sahaya iniyosa bu iş bitmiş demektir h.oCumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz.Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.
![]()
![]()
seçim geliyor haCumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz.Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.
![]()
![]()
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz.Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.
![]()
![]()
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul İl Teşkilatı ile video konferans görüşmesinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Yarından tezi yok, yeni bir gönül seferberliği başlatıyoruz.Sokağa çıkma kısıtlaması günlerinde telefonla ulaşarak, çarşambadan itibaren de bizzat sahaya inerek, milletimize gidecek kendimizi anlatacak, onun da derdini dinleyeceğiz." dedi.
![]()
![]()