Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.747
- 21.799
- 2.783
Gunaydin Galatasaray Ailesi!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hastaneye gitseydin yav kene sıkmayla çıkarılır mıUlan 8 saat yol git. Gece 2'de kalacagin yere gel. Işe gitmeden 3 saat uyuyayim diyorsun bir de bakmissin götünde kocaman cibanlar. Biri belimde digeri götümde iki tane kene. Sabah evden ayrilmadan cimleri keserken yapismis namussuzlar. Sivilce patlatir gibi sıktım cikardim. Biri hala yasiyor. Ekli dosyayı görüntüle 82101
hastaneye gitseydin yav kene sıkmayla çıkarılır mı
eğer öldürmeden çıkardıysa sorun yok diye biliyorumKafasini koparmadan cikti valla. Ben de sasirdim. Vazelin olsa onla boğardim once ama yoktu.
Hangi foruma adinin verilmesini istersin?Kafasini koparmadan cikti valla. Ben de sasirdim. Vazelin olsa onla boğardim once ama yoktu.
eğer öldürmeden çıkardıysa sorun yok diye biliyorum
ama çıkarırken parçalandıysa şimdiden allah rahmet eylesin renktaş
Hangi foruma adinin verilmesini istersin?
eğer öldürmeden çıkardıysa sorun yok diye biliyorum
ama çıkarırken parçalandıysa şimdiden allah rahmet eylesin renktaş
teşekkürler pahirMerhaba Rıfkı nasılsın?
teşekkürler pahir
sen nasılsın
bugün sinirli değilsindir umarım

şu ana kadar senden fırça yemediğim için kendimi şanslı hissediyorum bakalım kaç dk sürecekKeyfim gayet yerinde. Sohbette adını görünce merhaba demek geldi içimden.![]()
şu ana kadar senden fırça yemediğim için kendimi şanslı hissediyorum bakalım kaç dk sürecek![]()
Kafam guzel idi gece olabilir16 degil mi zurna
Kafam guzel idi gece olabilir
Havayollari tavana koşuyor.Thy hissesi alalim o halde.![]()
![]()
üstat biraz mil gönder de yolumuzu bulalım yav4 Haziran da başlıyoruz.
Keşke o taraklarda bezim olsaüstat biraz mil gönder de yolumuzu bulalım yav
DemiştikHavayollari tavana koşuyor.![]()
Keşke o taraklarda bezim olsaBana bile sene de 2 pass bedava anca veriyorlar.
![]()