- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.362
- 1.788
Olabilir. Şaşırmam ki, bizim hostes hanımlar bayağı güzel oluyorlar.
Gerçekten THY hostesleri çok başarılı. Afedersiniz ama Pegasus hostesleri THY’dekilerin çantasını taşır ancak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir. Şaşırmam ki, bizim hostes hanımlar bayağı güzel oluyorlar.
Iyi hatirlattin. film yarim saat kala uyumustum.love rosie galiba adihangi film
2ewt, bugün kaç saat spor yaptın baby
Abi hangi devlet kurumlarında işçi olarak çalışmak daha avantajlı?Kit falan diyorlar mesela nedir bu kit?Sosyal hak,gelir vs...Bilgin varsa ve bahsedersen sevinirim.TGS sanırım Temmuz ayında alıp yapacak. Ben Memur statüsündeyim. 20 sene olacak neredeyse TK dan çalışmaya başlayalı. Neler gördük neler, TK'ya girmek için sağlam bir dayı olması lazım yada Kartal İHL'den sağlam tanıdıkların olacak.
Şu anda Sağlık Bakanlığı olarak söyleyebilirim. İleri de en mantıklı kadro olma durumu Sağlık Bakanlığında çıkıyor. TGS'ye girerim oradan TK'ya geçerim diyen varsa avucunu yalar ben söyleyeyim.Abi hangi devlet kurumlarında işçi olarak çalışmak daha avantajlı?Sosyal hak,gelir vs...Bilgin varsa ve bahsedersen sevinirim.
TK 'yi geçtim TGS 'de işe sok bari reyisTK ayrı Pegasus ayrıdır.
TGS ise TK'nın taşeronluğunu yapmaktadır. TK aynı zamanda TGS hisserdarlarındandır.
Noldu başkoş?Ammannnnn ne bileyim ben![]()
Valla baya iyi yav abartisiz
Fındıkla iyi gidiyor rengimValla baya iyi yav abartisiz
ub.mesaji