- 23 Temmuz 2011
- 75.684
- 51.172
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spor forumlarına bi bakmanda fayda var. baldır kısmını çalıştırıp belki eşitleyebilirsin ama dizden aşağısını bilemedimbişey sorcam diz ameliyatı geçirmiştim de yıllar önce bir bacagım diğerine göre biraz ince o bacagı kalınlaştırabilirmiyim yoksa diğerinden ince mi olcak her zaman
Doktora sorsana rengo forumda cevaplanabilor bir soru mu bu sencebişey sorcam diz ameliyatı geçirmiştim de yıllar önce bir bacagım diğerine göre biraz ince o bacagı kalınlaştırabilirmiyim yoksa diğerinden ince mi olcak her zaman
Benim çapraz bağlarım koptuktan sonra aynı olayı ben de yaşadım bacağımda. Bacağındaki kaslar eriyor ve küçülüyor ameliyattan sonraki süreçte.bişey sorcam diz ameliyatı geçirmiştim de yıllar önce bir bacagım diğerine göre biraz ince o bacagı kalınlaştırabilirmiyim yoksa diğerinden ince mi olcak her zaman
insanlar gerçekten duyarsız ya başkalarını rahatsız eder miyim diye hiç düşünmüyorlar. konuştunuz mu komşunuzla koşu bandının altına sesi izole eden sünger minderler var ondan kullanıyor mu acaba kullanmıyorsa ondan alabilirler bir de koşu bandını doğrudan zeminde değil de halının üzerine koyarlarsa yine sesi bir düzeyde tolere edebilir. ama ne şekilde olursa olsun ben apartmanda koşu bandı kullanılmasına karşıyım. olmadı koşu bisikleti alsınlar aynı işi görür daha sessiz. düzgün bir şekilde konuş olmadı başka çareler ararsın.Günaydın rdaşlar. Bugün çok gerginim.
Üst komşu 7 24 sabahın köründe başlayarak koşu bandına biniyor evde. Ama salonda kullandığı için tolere edilebilir durumdaydı bugüne kadar. Bugün sabah 7de yatak odasında kullandı. Tak tak tak çılgın bir gürültü. Bizden önce alt komşu yumrukladı duvarı oraya kadar gidiyor ses.
Şimdi bu komşunun kendisi düşünmesi gerekmiyor mu? Yoksa illa şikayet mi edelim? Komşuluk ilişkileri bakımından kapıya dayanmak istemiyoruz lakin sabır sabır nereye kadar.
Balkonda ağzımıza kadar çarşaf asması, yine balkonda bir şeyler silkelemesini daha saymadım bile. Halbuki genç bir çift nasıl böyle olabilir anlam veremiyorum.
Tavsiyelere açığım. Eve 10 yılımı ipotek ettiğim içün taşınmam mümkün değil.
Günaydın rdaşlar. Bugün çok gerginim.
Üst komşu 7 24 sabahın köründe başlayarak koşu bandına biniyor evde. Ama salonda kullandığı için tolere edilebilir durumdaydı bugüne kadar. Bugün sabah 7de yatak odasında kullandı. Tak tak tak çılgın bir gürültü. Bizden önce alt komşu yumrukladı duvarı oraya kadar gidiyor ses.
Şimdi bu komşunun kendisi düşünmesi gerekmiyor mu? Yoksa illa şikayet mi edelim? Komşuluk ilişkileri bakımından kapıya dayanmak istemiyoruz lakin sabır sabır nereye kadar.
Balkonda ağzımıza kadar çarşaf asması, yine balkonda bir şeyler silkelemesini daha saymadım bile. Halbuki genç bir çift nasıl böyle olabilir anlam veremiyorum.
Bugünkü olay bir daha yaşanırsa konuşmak icap edecek.insanlar gerçekten duyarsız ya başkalarını rahatsız eder miyim diye hiç düşünmüyorlar. konuştunuz mu komşunuzla koşu bandının altına sesi izole eden sünger minderler var ondan kullanıyor mu acaba kullanmıyorsa ondan alabilirler bir de koşu bandını doğrudan zeminde değil de halının üzerine koyarlarsa yine sesi bir düzeyde tolere edebilir. ama ne şekilde olursa olsun ben apartmanda koşu bandı kullanılmasına karşıyım. olmadı koşu bisikleti alsınlar aynı işi görür daha sessiz. düzgün bir şekilde konuş olmadı başka çareler ararsın.
Polis de gelir mi emin olamadım. Bugünkü duvar yumruklamadan sonra durdular fakat bir daha yumruklamak yerine polise başvurulabilir.Kapıyı çal, kibarca durumu belirt. Yarın yine aynı şeyi yaparsa hiç muhattap olma 155’i ara. Bir arada yaşamayı öğrenecekler; bilmiyorsa polis zoruyla öğrenecekler. Yapacak bir şey yok.
ya da vazgeçtim direkt polisi ara. Manyağın biri çıkar beni sen şikayet ettin deyip çıkarır silahı vurur. yazık olur gençliğine.
bizde de var 1 tane karşı komşuGünaydın rdaşlar. Bugün çok gerginim.
ameliyattan sonraki surecte dizimi iyi hissetmedigim icin 3-4 farkli doktorla görüştüm emar ile birlikte hepsi dizin iyi egzersiz yap dediler bende yapiyorum ama sanki ise yaramiyor gibi ya ... capraz bag benimde meniskuslerde zarar görmüş ama yirtilmamis onlardan ameliyat olmadimBenim çapraz bağlarım koptuktan sonra aynı olayı ben de yaşadım bacağımda. Bacağındaki kaslar eriyor ve küçülüyor ameliyattan sonraki süreçte.
Bunun için Quadriceps bacak kaslarına özel egzersizler var. Ama disiplinli olmak lazım, bir de dikkatli olman lazım sırf zayıf bacağa yüklenirsen bu sefer normal olan bacağınla fark oluşabilir.
Eğer spor salonu üyeliğin varsa bacak için özel aletler var onlarda çalışabilirsin. Yoksa da internetten Quadriceps diye araştır youtube da falan videolar vardır kesin.
Benim de hâlâ fark var iki bacak arasında ama beni pek rahatsız etmiyor. Çok dikkatli bakınca fark edebiliyorum zaten ancak.
sent via GSC
Yine çocuğa sabrediliyor da koca koca adamların hanımların şuursuzluğuna sabredilmiyor.bizde de var 1 tane karşı komşu
sesi doğrudan yatak odasında
karı koca amfi var galiba evleriden
gecenin 1'inde yar saçların lüle lüle diye söylüyorlardı
üsttekinin oğlu da acaip yaramaz habire koşuyor tam dayaklık. ama sokağa çıkmaları yasak olduğu için sabrediyoruz
ameliyattan sonraki surecte dizimi iyi hissetmedigim icin 3-4 farkli doktorla görüştüm emar ile birlikte hepsi dizin iyi egzersiz yap dediler bende yapiyorum ama sanki ise yaramiyor gibi ya ... capraz bag benimde meniskuslerde zarar görmüş ama yirtilmamis onlardan ameliyat olmadim
Bizim burada da var bir tane darbukacıYine çocuğa sabrediliyor da koca koca adamların hanımların şuursuzluğuna sabredilmiyor.
Gece vakti bağıran sabahın köründe evde koşanları aynı apartmanda toplamak lazım.
Nerdeyse halime şükredecek kıvama geldim ne komşular varmış yavBizim burada da var bir tane darbukacı
Koca insanlar mobilyaların orasına burasına vurup şarkı söylüyorlar

@Muzaffer SutcuogluGünaydın rdaşlar. Bugün çok gerginim.
Hayirdir@Musap Aydinli online mısın