Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru agır cekımde 3. golu atmaya giderken kadıkoyde kacırdıhımız tum gollerın ve sanssızlıkların kolajının yapıldıgı bır twitter videosu vardı... elinde olan link atsın lan....

Resim

onyekuru agır cekımde 3. golu atmaya giderken kadıkoyde kacırdıhımız tum gollerın ve sanssızlıkların kolajının yapıldıgı bır twitter videosu vardı... elinde olan link atsın lan....
hamza hocam bu var sımdılık

Ya bu da iyi de o videoyu arıyorum anasını aklımdan çıkmıyor bir türlü...

Bir de şarkı dolandı idi dilime arapça onu buldum yarım saate bunu bulamadım...

Onyekuru ve marcaonun yarin dogum gunu ve ay tutulması var.onyekuru da sakatlik konusunda dikkat etmeli,marcao sanilandan cabuk iyilesebilir.onyekuru ve marcao karilarla iliskilere dikkat etmeli🧛‍♂️

nasıl bı video yardımcı olalım detay verelım

abi biri yazmıştı twitterda 20 sene bitti sonunda... onyekuru gole gidiyor, baroşun direğe takılan topu geliyor, jailson'u geçiyor işte şu pozisyon aklıma geliyor, kaleciyi yatırıyor o anda atııkları şu gol aklıma geliyor diye... ondan sonra da biri almış onyekurunun topu alması ile başlıyor video arka planda koşuyor kısa flashbacklerle o anlattıgı pozisyonların araya girdiği bir video idi... sonunda onyekuru golu atıyor buyu bozuluyordu... 2. twiti yollayan da videoyu "boyle birsey miydi abi" paylaşmıştı sanırsam

abi biri yazmıştı twitterda 20 sene bitti sonunda... onyekuru gole gidiyor, baroşun direğe takılan topu geliyor, jailson'u geçiyor işte şu pozisyon aklıma geliyor, kaleciyi yatırıyor o anda atııkları şu gol aklıma geliyor diye... ondan sonra da biri almış onyekurunun topu alması ile başlıyor video arka planda koşuyor kısa flashbacklerle o anlattıgı pozisyonların araya girdiği bir video idi... sonunda onyekuru golu atıyor buyu bozuluyordu... 2. twiti yollayan da videoyu "boyle birsey miydi abi" paylaşmıştı sanırsam
vallahı söylemlerınizin sonucu bunu buldum

Watchmen izliyorum elimde nescayfe...

Sevgili günlük.. anladimki liderlik geldiginde,liderlik sürdüğünde ve şampiyonluk geldiğinde yemek yemek daha keyifli.yemekten konuşmakta öyle pek tabi.nobette cikan transfer dedikodularının akabinde dondurma ve çerezle sohbet etmeyi özledim. 5 haziran 2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt