- 3 Temmuz 2012
- 139.032
- 87.625
- 5.338
Dügün ne yazıkki ertelendidüğünde takılanlardan tahsil edeceğiz o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dügün ne yazıkki ertelendidüğünde takılanlardan tahsil edeceğiz o zaman
tanrı dağlarından beyşehir gölüne bekleniyorsun gönlü güzel kardeşimDügün ne yazıkki ertelendi
turancılara güvenilmemesi gerektiğini anlamak için daha kaç felaket yaşaması lazım bu milletinonun verdiği söze ne bakarsınız yav
çeşmeye 1 lira atıp bir şey dilese gerçek olur ama parası verilmez berkonun
çay hakkındaki söylemlerınden dolayı sana kırgınımtanrı dağlarından beyşehir gölüne bekleniyorsun gönlü güzel kardeşim
hamza hocam bu var sımdılıkonyekuru agır cekımde 3. golu atmaya giderken kadıkoyde kacırdıhımız tum gollerın ve sanssızlıkların kolajının yapıldıgı bır twitter videosu vardı... elinde olan link atsın lan....
ya felakete götürürlerturancılara güvenilmemesi gerektiğini anlamak için daha kaç felaket yaşaması lazım bu milletin
üstat gerçekleri söylemek lazım idi gel beyşehireçay hakkındaki söylemlerınden dolayı sana kırgınım
ya felakete götürürler
ya da sözden dönerler normal
üstat gerçekleri söylemek lazım idi gel beyşehire
onyekuru agır cekımde 3. golu atmaya giderken kadıkoyde kacırdıhımız tum gollerın ve sanssızlıkların kolajının yapıldıgı bır twitter videosu vardı... elinde olan link atsın lan....
hamza hocam bu var sımdılık
Ya bu da iyi de o videoyu arıyorum anasını aklımdan çıkmıyor bir türlü...
Bir de şarkı dolandı idi dilime arapça onu buldum yarım saate bunu bulamadım...
iletelımOnyekuru ve marcaonun yarin dogum gunu ve ay tutulması var.onyekuru da sakatlik konusunda dikkat etmeli,marcao sanilandan cabuk iyilesebilir.onyekuru ve marcao karilarla iliskilere dikkat etmeli![]()
nasıl bı video yardımcı olalım detay verelım
vallahı söylemlerınizin sonucu bunu buldumabi biri yazmıştı twitterda 20 sene bitti sonunda... onyekuru gole gidiyor, baroşun direğe takılan topu geliyor, jailson'u geçiyor işte şu pozisyon aklıma geliyor, kaleciyi yatırıyor o anda atııkları şu gol aklıma geliyor diye... ondan sonra da biri almış onyekurunun topu alması ile başlıyor video arka planda koşuyor kısa flashbacklerle o anlattıgı pozisyonların araya girdiği bir video idi... sonunda onyekuru golu atıyor buyu bozuluyordu... 2. twiti yollayan da videoyu "boyle birsey miydi abi" paylaşmıştı sanırsam
vallahı söylemlerınizin sonucu bunu buldum
@Mehmet Eroğlu bu islerin ustasıdırevet tam olarak bu idi... denge ya rasulallah!!! neyse super moderatör ciddiyetinde yardımcı olacak bir arkadaş varsa bekliyorum...