Berkay Saraçoğlu
10 Numara!
- 18 Ağustos 2017
- 14.168
- 8.145
- 928
tamam kolpa olabilir sürekli üfürüyor olabilir ama iso terörist değil yav insana turancı diye terörist denir mi rengim bize yakışmazTeröristler aramızda geziyor ne guzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam kolpa olabilir sürekli üfürüyor olabilir ama iso terörist değil yav insana turancı diye terörist denir mi rengim bize yakışmazTeröristler aramızda geziyor ne guzel.
:/:/:/tamam kolpa olabilir sürekli üfürüyor olabilir ama iso terörist değil yav insana turancı diye terörist denir mi rengim bize yakışmaz
![]()
Adam Rainer - Wikipedia
en.wikipedia.org
bu nasil is #yaw.
Berkay sen de bastırsana yapalım senin işias iso
maç bitsin de sonuca göre gereken adımları atalımBerkay sen de bastırsana yapalım senin işi
moraller yüksek olsun evet katılıyorummaç bitsin de sonuca göre gereken adımları atalım
akıllıyım değil mimoraller yüksek olsun evet katılıyorum
akıllıyım değil mi
slm. iso 10k fişekleyecek gibi ha ne dersin
slm. iso 10k fişekleyecek gibi ha ne dersin
Kaliteli bir analiz
Belli donemlerde ariyorlar beni de bugun aradilar, normal bir seyBugün Gs dergide ismimin yayınlayacağını ve resmimin olacağı bir özel dergi sayısı olacağını söyleyen bir numara aradı.
Numara da buradaki numara, dergiye abone olmamı rica ettiler ben de , öğrenci olduğumu olamayacağımı söyledim.
Herhangi başka birşey istemeyip email geleceğini söylediler.
Başına böyle birşey gelen var mı ?
Özel sayı yolladılar mı size de , bahsettikleri gibiBelli donemlerde ariyorlar beni de bugun aradilar, normal bir sey