- 26 Kasım 2012
- 185.602
- 258.285
- 5.998
dün yiğitle ilgili bir olay gördüm twitter da bu sefer harbiden zurnayı avuçladı galiba
S tutmuş vaziyette zaten anında tüydü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dün yiğitle ilgili bir olay gördüm twitter da bu sefer harbiden zurnayı avuçladı galiba
Taleplerini yapmak zorunda değildim, insanlık ettim yaptım. Öyle bir zorunluluk yoktu, neyi götürdüysem anında geri getirmeyi de bilirim.Daha kimse yollanmadı ki
Ayrıca ben sözümü hep tutarım taleplerim vardı çok zor dönüş aldım ki bir kısmını sen yaptın sonra da tatile gittim ne yapayım beklese miydim
Helikopter foton da geliyor silersen atarım haftaya
Olay nedirdün yiğitle ilgili bir olay gördüm twitter da bu sefer harbiden zurnayı avuçladı galiba
Olay nedir
Haydaaa neler okudum. Allah kurtarsınAptal Çocuklar
Forumun adinin boyle bir seyle anilmasina izin vermemeliyiz Yigit banlansin Soz konusu twitin altina twitter hesabindan forumumuzun uyesi oldugu tespit edilen soz konusu sahis banlanmistir diye aciklama yazilsin bakin bu cok ciddi bir olay yarin savcilikta bulursunuz kendinizi martinovic...www.gscimbom.com
Radisson kapalıysa Holiday inn Şişli var belki açıktır @Şükrü ERDEN
Tüh yakalandık
Eski otel ama renovasyon olan odaları fena değil diyorlar.Şişli dediğin için oraları hiç söylememiştim.Benim çalıştığım otel açık olsaydı bizde konaklatırdıkGayrettepedeki Dedemandayım
Güzel yere benziyo
Buraya yazarak doyamazsın.Karnım açıktı
@Özgür AslanForumda sesi tok youtuber var mı?