- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Neresi burası ? Doğru yerde miyim ben ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil maalesefreis bu sayfa senin mi
Can içek mi lan?reis bu sayfa senin mi
çay içiyorum şu an abi, kastın alkol ise malesef :'(Can içek mi lan?
döverimçay içiyorum şu an abi, kastın alkol ise malesef :'(
Yorumun nedir
Tipik Türk Hatunu. İlgiyi üstünde toplamak için yapıyorlar. Başta engel ya da konuşmak istemediğini belirtebilirdi. Danla Bilic başlattı hep bunları.Yorumun nedir
izzet bey fotolardan kızın meslegini merak etmiş imada bulunmuş ofise gel halledelim işi gibi
kızda numarayı vermıs iyi gecelerde konuyu bitirmemiş ifşa etmek icin adamı kullanmış
Abla bu:NejdetAysu
Sarıkız
![]()
www.instagram.com
Sarıkız diye hitap edince şöyle bir şey canlandı gözümdeAbla bu:
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com

hiç oldschool değilsinSarıkız diye hitap edince şöyle bir şey canlandı gözümde
Ekli dosyayı görüntüle 86998
bu tip ne yavvvAbla bu:
Giriş Yap • Instagram
Instagram'a tekrar hoş geldin. Arkadaşlarının, ailenin ve tüm dünyadan ilgi alanların hakkındaki Sayfaların çekip paylaştığı fotoğrafları ve videoları görmek için kaydol.www.instagram.com
La yapma bana yiyim ayağı. gelse soluksuzbu tip ne yavvv![]()
yüzü bi şekil kapatırsın da hep de öyle olmaz ki abi çok kötü bence o tarafıLa yapma bana yiyim ayağı. gelse soluksuz

@Berke Deniz mi Belhanda mı?yüzü bi şekil kapatırsın da hep de öyle olmaz ki abi çok kötü bence o tarafı![]()