- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Üstat, iki viski içse fena mı olur? Birine sarkıntılığımız yok kötülüğümüz yok.Reddet tabi biz Muhammed Mustafa’nın yolundayız görecek günlerimiz feda olsun ona
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstat, iki viski içse fena mı olur? Birine sarkıntılığımız yok kötülüğümüz yok.Reddet tabi biz Muhammed Mustafa’nın yolundayız görecek günlerimiz feda olsun ona
ÜStad
damat olup gidiyorsun
Üstat biz farklı yolda mıyız sanki? Ayıp ettin bakReddet tabi biz Muhammed Mustafa’nın yolundayız görecek günlerimiz feda olsun ona
Lan ne adamsın yasürekli beni alkole tesvik ediyolar reddediyorum
Cinsi sapkın o kardeşimÜstad, Mevlana hakkındaki görüşlerini merak ettim
Amin ecmain kardeşim@Necmi Koyuncu mutluluklar dilerim üstat![]()
Sen iç Berke cancağzımı rahat bırakınÜstat, iki viski içse fena mı olur? Birine sarkıntılığımız yok kötülüğümüz yok.
Ergenlere sıfat çıktıGünaydin z-kuşağının saygıdeğer üyeleri
Ergenlere sıfat çıktı
Çok sıfat var da uçmayalım şimdiAbi liboşluk bir yere kadar. Yeni sıfatlara yelken açma vaktiNasilsin iyimisin? Kusura bakma, dunku yazilarina dönemedim. Malum yogunluk. Nisanlanmissin! Rabbim daim etsin abi. Sevgi, saygilar
![]()
Vermeyeceğim diyor. @Can Karabacak @Berke DenizBen yokken forumda epeyi olay dönmüş. Birsuru bildirim gelmiş. Şimdi hepsini okumak falan zor olanilir. Beni ilgilendiren menşınlar hakkında kısa bir özet geçirirseniz sevinirim.
Ha 50-500 euro arası para fişekle bölümünü özete almazsanız da olur@Emrah Duvar @Berke Deniz @Can Karabacak
Edit: nasil bir ruhhaline soktuysaniz beni 'geçerseniz yerine geçirirseniz' yazmışım
Vay cimri vayVermeyeceğim diyor. @Can Karabacak @Berke Deniz
Bunu sana havale ediyorum. Ben insaflıyım yine.Vay cimri vay
Kırışır mıyız? destek olacağım.Almanci kardeslerm su öğrenci arkadaşınıza bir bayram harcligini hor gormesinler.
Not : ümmet asigi bir bireyim.
Kırışır mıyız? destek olacağım.
@Ibrahim Özveren öğrenci renktaşlarına bir bayram harçlığını çok mu görüyorsun bre Doc?Tabi renktas.