- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.636
- 3.298
@Ibrahim Özveren öğrenci renktaşlarına bir bayram harçlığını çok mu görüyorsun bre Doc?
Helal olsun reis iyi konuştun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ibrahim Özveren öğrenci renktaşlarına bir bayram harçlığını çok mu görüyorsun bre Doc?
@Ibrahim Özveren eli çok açık bir insandır kendisi. sen 100 iste o 500 verir öyle bir insan.Helal olsun reis iyi konuştun.
@Ibrahim Özveren eli çok açık bir insandır kendisi. sen 100 iste o 500 verir öyle bir insan.
Değerini bilmiyorlar.
@Ibrahim Özveren ibanı gönderelim mi bonkör renkdaş?500 isteyeyim o zaman.
@Ibrahim Özveren ibanı gönderelim mi bonkör renkdaş?
Para bulmaya gitmiştir.Forumdan çıkışını yapti galiba.
Para bulmaya gitmiştir.
dur o konuya girme. Çarpmayı sevmiyorParayi 8 ile carpmaya basladim bile
dur o konuya girme. Çarpmayı sevmiyor
önden gidenidir. vatan hayinidir.Ateist ziyonist emperyalist @Berke Deniz bizden degildir. Haksiz miyim ?
Haklısın reis.Ateist ziyonist emperyalist @Berke Deniz bizden degildir. Haksiz miyim ?
kurban eti yiyemiyomus ama kardesimdir berke <3Ateist ziyonist emperyalist @Berke Deniz bizden degildir. Haksiz miyim ?
reisin hamleleri ile 8,2611den islem gören euro bugün 8,2395e cakilmis @Melih Sönmez
reisin hamleleri ile 8,2611den islem gören euro bugün 8,2395e cakilmis @Melih Sönmez
Özelden attığım IBAN da bir hareketlilik göremiyorum.Sinan bilgin dostum ile kayıplara karışasım var. Halimden anlayacak tek kişi diye düşünüyorum şuan @Emrah Duvar