Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi adama bir şey olduktan sonra o tavsiyeyi verene ip ban atsak ne olur, dava açsak ne olur. Giden kendi kesesinden gidiyor maalesef.
Ağabey doğru kullanım... Bir de öyle bir deyim yok da kastettiğin şey algı kastığın insan sağlığıyla alakalı kullanılmaz. Can ile malı bir kefeye koymuş oluyorsun ;) Seni daha önce de uyarmıştım aslan parçası; back off lad...

teşekkür ederim arkadaşlar ailemden uzaktayım şuanda, testim pozitif çıkarsa hastaneye mi alıyorlar direk peki? ben evde tedavimi sürdürmek istiyorum eğer pozitifsem o yüzden hastalıgım çok ağırlaşmazsa gitmeyi düşünmüyorum...
112yi arayalım

Yahu Necmi burada okuyup; abuk subuk şekilde kullanır bizim insanlarımız ilaçları. Bırak en iyisi herkes doktora gitsin, orada öğrensin.
Ben doktora gitmesin demedim ama doğru okuyalım test yaptırma dedim zira test sırasında en çok virüs kapılıyor... Bir de bu WHO'nun bile açıkladığı bir şey aylar oldu. Ki ben değil arkadaş yazmış kullanayım mı diye ben de piyasadaki yan etkisi olmayan en hafif iki ilacı önerdim... Neyse ya hürmetler...

Ben doktora gitmesin demedim ama doğru okuyalım test yaptırma dedim zira test sırasında en çok virüs kapılıyor... Bir de bu WHO'nun bile açıkladığı bir şey aylar oldu. Ki ben değil arkadaş yazmış kullanayım mı diye ben de piyasadaki yan etkisi olmayan en hafif iki ilacı önerdim... Neyse ya hürmetler...
Hemen kızıyorsun sen yahu.

Çok güzel bir video olmuş.
Bu arada yorumlardaki kölelik muhabbetini merak eden olursa Nike, Çin, Uygur şeklinde arama yaparak bahsi geçen konuya, haberlere ulaşabilir.

Valla afedersiniz ben de sabahtan aksam 6'ya kadar gilan önlü arkali bosaltim yaptim, oglen durduk yere yine cok terledim, ekmek ve popcorn yiyeyim de midemi bastirir dedim ama rahat 5 dakika cignememe ragmen yutkunmak istemedim. Sonra 6 gibi seftali ve muz yedim, bir de naneli cay icince mide bulantisi gecti ama hafiften bogaz agrisi ve ayaklarda sızlama var. Suan iyiyim, zaten 30 dakikadir foruma yaziyorum. O mide bulantisi hissi gercekten korkunc ya, sanirim 3 4 gun surse insanlar intihari dusunmeye baslar.

İç endike eden ilaçlardan vermidon ve gripin kullan sakın teste gitme kimseyle temas etme dışarı çıkma hava zaten sıcak bol bol terle virüsü kapmışsan da 2 güne yenersin unutma şemsiye girdiğinde değil çıkarmaya çalıştığında açılır soğukkanlı ol ;)
merhaba tesekkur ederim ben de doktora durumum ağırlaşmadıgı sürece gitme taraftarı degilim... iç endike eden ilaçlardan bahsetmişsiniz vermidon ve gripin yok evde paracetamol içeren parol var sadece. gerçi şuan ateşim indi ama gece ya da sabah çıkarsa tekrar içmeli miyim ateşim düşsün diye? hiçbir ilaç içmedim bugün ateşim oldugu anda bile emin olamadıgım için...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt