- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Ne erkekler var be kaslı +1.85
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
71-80 bayağı farkeder zaten. 71le zayıf durman normal. Dikkat et ama ben kas kütlesini arttırmış halde 78-79 kiloydum şimdi 83 oldum ve kas kütlem de azaldı. Boy 1.86 benim de.
valla bana da öyle olacak gibi, salona gitmiyorum evde çalışıyorum da eh işte kurtarıyor gibiyim. bir de bazen çok üşeniyorum çalışmaya yorgun argın eve gelip o sıcakta yapamadıgım zamanlar oldu. abi beslenme de çok önemli istediğin kadar spor yap proteini almadıgında yoruldugunla kalıyosun. ben çok dikkat etmezdim bu beslenmeye ama dikkat ettikçe vücudumun geliştiğini fark ettim. herkes et tavuk falan yiyemiyor ama hiç değilse sabahları yumurta diğer öğünlerde de yağlı ve tatlı şeylerden uzak durunca kazanç olur. yakında yüzmeye de başlarım her gün gitmeyi düşünüyorum
Üstat seni gafes dövüşüne davet ediyorumBenden fitsin o halde bir de uzunmuşsun ben 1.82 ve 85 kiloyum ama dipnot çok iyi taş kullanırım üstat![]()
Boyun kaç bir de sesin kalın mıbirkaç gün spor yapamadım hemen omuzlar erimiş sinir oldum şimdi
Üstat seni gafes dövüşüne davet ediyorum
ekmeği yiyorum da diğer türlü şekerden uzagım ben abi 10-11 senedir şeker yok hayatımda fanta-kola bunlar çok nadirdir senede 1-2 bardak ancaRafine şekeri hayatından çıkarmaya çalış, hem fiziksel hem de ruhsal olarak çok artı sağlıyor. Hamur işini de keza.
abi 187 ölçüldüm askere giderken de 85 falanımdır nası ölçtüler bilmiyorum anlamadımBoyun kaç bir de sesin kalın mı
İşte erkek gibi erkekDaha 70 kilo üzerine cikamadim. Boy 177
Muayenede kaç hayan var diye soruyorlar mı hala?abi 187 ölçüldüm askere giderken de 85 falanımdır nası ölçtüler bilmiyorum anlamadımsesim kalın değil ama kafayla top sektirmede rekorum 119 mu neydi
![]()
üstad uyelere neden sesın kalın mı dıye soruyorsunBoyun kaç bir de sesin kalın mı
muayene olmadım ki benMuayenede kaç hayan var diye soruyorlar mı hala?
askerlik şubesinde eleman formumu doldururken boyumu sordu tam bilmiyorum dedim orda ölçüm cihazı vardı öyle ölçüldüm.İşte erkek gibi erkek
Bize sormuşlardı tabi 12-13 sene oluyor o zaman sivil memur yok; bankomat yok çok ciddi sorup cevap veriyorduk ben; “bildiğim 2 tane olması gerekiyor” demiştim cevaben evet sende kaç tane var demişlerdi 2 demiştim sıradaki gelsin demişlerdimuayene olmadım ki benaskerlik şubesinde eleman formumu doldururken boyumu sordu tam bilmiyorum dedim orda ölçüm cihazı vardı öyle ölçüldüm.
Lütfen kendini hor görme sen bir eşrefi mahlukatsın@Necmi Koyuncu ustad benim ses efsane kaptanimiz arda turan ile ayni.