Alp Eren Şentürk
Sarı Üye
- 6 Temmuz 2020
- 697
- 462
- 513
Kay değil işte. Bir de benden küçük.Direk iste. Bende boyleydim ama degistim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kay değil işte. Bir de benden küçük.Direk iste. Bende boyleydim ama degistim.
Ev araba dediklerini de millet zamaninda aldi. Suan ne ev alan var ne araba. Babam öğretmen 30 yaşında falan,Malatya'da ev alacak param var diyordu. Üstüne de parasi kaliyormus. Simdi 30 yas civari biri ev bile hayal edemez.
Yahu zengin muhitinde ev almış dangoz. Herkesi aynı sanıyor.
Yahu Çeşme diyor. 4000tl ve altı çalışan kaç insanın ülkede Çeşme'de evi var?Abi bu yazan muhtemelen orada alt sinif bir is yapiyor. Ama buranin zengin kesimi ile kendini karsilastiyor.
Sinirim bozuldu şu malın yazdıklarını okuyunca
Twitter da baya linç yemiş, egm ye filan şikayet etmiş
Gurbetçi renktaşlarım gelsin bir şey soracağım. Şimdi ben Euro'nun TL karşısında şov yapmasından sonra Almancı olmaya karar verdim. Orada çalışmak veya oturma izni almak için Alman kızla mı evlenmek lazım? Bir de benim Almancam sıfır. Şimdi Türk dükkanlarında sıfır Almanca ile çalışsam bir sıkıntı olmaz değil mi?
Gurbetçi renktaşlarım gelsin bir şey soracağım. Şimdi ben Euro'nun TL karşısında şov yapmasından sonra Almancı olmaya karar verdim. Orada çalışmak veya oturma izni almak için Alman kızla mı evlenmek lazım? Bir de benim Almancam sıfır. Şimdi Türk dükkanlarında sıfır Almanca ile çalışsam bir sıkıntı olmaz değil mi?