- 3 Temmuz 2012
- 139.043
- 87.630
- 5.338
adamı etıketledın ya üstad sen mı raporladın dıye onu dıyorNe iftirası imam demedin mi senin haddine mi konuyla alakası ne kıvırma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adamı etıketledın ya üstad sen mı raporladın dıye onu dıyorNe iftirası imam demedin mi senin haddine mi konuyla alakası ne kıvırma
Sen çeviriyorsun imamla alakası ne messinincevir,kebab yanmasın
adamı etıketledın ya üstad sen mı raporladın dıye onu dıyor
üstad o msjları edıtledıkte ismail yuzunden atılmadın dıyorum sakinAtıldığım başlıkta gelip o yazdı ben değil sen de anlamamazlığa vurma adam bel altı vuruyor postunu editlemeniz lazım
Bosverbu tarafta uğraşamam ,ama obur tarafta hellalik vermesse iki yakasından tuttum bilin.
iftira atmak , büyük point
İmama para verilmez nikah için gündüz düşü görme de seni enterese mi ediyor?sen demedin mi (lan) imama para verip imam nikahı kiydirdim diyen
forumda 5 fakire 500 lira versin affederimBosver Allahindan bulsun
Bosver Allahindan bulsun
iftira varmısNoluyo?
Yok burada dedi imam diyeüstad o msjları edıtledıkte ismail yuzunden atılmadın dıyorum sakin
messiyi geçtik , messi diger başlıkta , hop burda yumurtladın , sayende bir Gunde bir yıllık post attım ,boş kümelik yapma simdiİmama para verilmez nikah için gündüz düşü görme de seni enterese mi ediyor?
Ne alaka messiyle
Cevap veremeyince bula bula bunu mu buldun
Sana zani mi diyeyim o zaman bu mantıkla ayrıca konuyla Alakası ne kıvırma
onu gorduk üstad hallettıkYok burada dedi imam diye