Demir Isik
Sarı Üye
- 5 Temmuz 2012
- 32.747
- 21.799
- 2.783
.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kensi postu var kardeşimonu gorduk üstad hallettık
diger konudan dıyorum can yuzunden atılmıssın
messiyi geçtik , messi diger başlıkta , hop burda yumurtladın , sayende bir Gunde bir yıllık post attım ,boş kümelik yapma simdi
şikayet ettin diye iftira attın ,isin gücün yan çizmek
ben de hatırlıyorum öyle bi şey hatta inanamamıştım bunun için mi yaptın dedim bi şeyler anlattı sonra anlamadım tabikensi postu var kardeşim
eskiden imama para verip , imam nikahı kiyiliyordu , zina yapmam demisti
onun ağzından konuşuyorum ben , totomdan salmammiyorum meeeeeeee(ssi) bolan diye
@Yunus Emreforumda 5 fakire 500 lira versin affederim
Necmi Koyuncu ile tüm irtibatımı kestim kanka. Çocuğum olması için neler yapmam gerektiğinden falan söz etti, messi konusunda. Ağrıma gitti, artık tüm saygımı yitirdimOoo @Can Karabacak like attığın mesaj çok tehlikeli. Jurnalci misin yoksa?
daha konunun gidisatini kavrayamiyorsun , yazdıklarına verilen cevabi irdelemekten acizssin ,bebemisin nesinOrada sen geldin yazdın burada da imama para verdin dedikten sonra din esprisi yapıp konuyu hafifletme seni muhatap almıyorum artık yazma bana bir daha az gururun olsun
4 fakır daha etıketleyın
Ne dedi ki?Necmi Koyuncu ile tüm irtibatımı kestim kanka. Çocuğum olması için neler yapmam gerektiğinden falan söz etti, messi konusunda. Ağrıma gitti, artık tüm saygımı yitirdim
@Necmi Koyuncu4 fakır daha etıketleyın
attıgı iftira için helallik istiyorum ,yan çiziyorAdam ol ismayil
yazamam kanka buradaNe dedi ki?
dinden kacmaya calısıyor suanattıgı iftira için helallik istiyorum ,yan çiziyor
@Necmi Koyuncu hadi uzatmayın artık lütfen, İsmayil özür diliyor senden helalleşinattıgı iftira için helallik istiyorum ,yan çiziyor
@Necmi Koyuncu ayıp etmişsin üstat ne gereği vardı?yazamam kanka burada
kasifmisin mübarek ,Y@Necmi Koyuncu hadi uzatmayın artık lütfen, İsmayil özür diliyor senden helalleşin