Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba beyler öbür hafta Türkiye ye gelmeyi planlıyorum iki haftalığına araç kiralamak istiyorum mümkünse bir SUV.
Bir kaç siteye baktım kafam karıştı ekstra sigorta filan almak gerekiyormu bir sürü şey yazıyor mini hasar sigortası ferdi kaza filan. Yunanda filan çok kiraladım Master Card World Élite ödediğim için ekstra sigorta almıyordum. Mesala mini cooper kiralamistim en son altını vurmuşsunuz dediler 500€ franchise parasını kartımdan çektiler. 3 hafta sonra Mastercard bu rakamı bana geri ödemişti.
Hangi firmayı önerirsiniz.
Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Dolaşacagım İzmir,Mugla,Antalya,Adana, Hatay, Trabzon filan.Ha bire dolasican mi? Yoksa akdenizde falan bir yerde cakili kalacan mi? Ben transfer yaptiriyorum. Dolasacaksam taksi.
2 dk arayla kacırmıssınzüstad forumda değil sanırım
Hadi ya ismaille muhabbet etmek istiyordum ne zamandır2 dk arayla kacırmıssınz
Dolaşacagım İzmir,Mugla,Antalya,Adana, Hatay, Trabzon filan.
Merhaba beyler öbür hafta Türkiye ye gelmeyi planlıyorum iki haftalığına araç kiralamak istiyorum mümkünse bir SUV.
Bir kaç siteye baktım kafam karıştı ekstra sigorta filan almak gerekiyormu bir sürü şey yazıyor mini hasar sigortası ferdi kaza filan. Yunanda filan çok kiraladım Master Card World Élite ödediğim için ekstra sigorta almıyordum. Mesala mini cooper kiralamistim en son altını vurmuşsunuz dediler 500€ franchise parasını kartımdan çektiler. 3 hafta sonra Mastercard bu rakamı bana geri ödemişti.
Hangi firmayı önerirsiniz.
Hoşgeldin, Sabiha Gökçen'den mi geleceksin İstanbul'dan mı?
Budget'ın Sabiha Gökçen şubesi oldukça iyi. Araçları temiz ve sorunsuz. İhtiyaç halinde Budget'ı kullanıyorum.
Bu arada evet ayrı ayrı birkaç paket öneriyorlar.
En üst segmentten sigorta vs. almanı öneririm 2 hafta şehir dışı gezeceksen eğer. Aralarında dramatik fiyat farkları yok.

Teşekkür ederim. Aslında İstanbulda işim yok. İzmir e inerim büyük ihtimalle. Türkiye turu gibi bişey yapmak istiyorum 3 haftada.
Garenta da bulmuştum bende.
Yer önerisi şurayı görmelisin diyenler varsa önerileri bekliyorum.
Hanım illa Karadeniz'e de gidelim diyor ama benim vlog lardan filan baktım heryer Arap dolmuş para tuzağı olmuş hiç ilgimi çekmedi. Akdeniz Ege bölgesinde kalmayı tercih ediyoruz iki günden fazla kalmadan bir yerde.
İç Anadolu'daki görülmesi gereken yerler varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 90743
B tarafina gidilir dust2 gibi bi yer mardinUstat mardinde nereye gitmeyi dusunuyorsun
Batmanda yasiyorum mardine 6 7 defa gitmisimdir
B tarafina gidilir dust2 gibi bi yer mardineski mardine bakarak cok tüttürmüşlugum vardir, vay bee ne gunlerdi
yok orda yapmadim da kiziltepe sinirindaydim ceylanpinar. valla ben de son gun bi gezerim belki firsatini bulmusken diyodum ama ne urfaya gittim ne mardine direkt mardin hava alanindan kacis 1 gun bile fazladan duramazdim artik oralardaJsjsjsjjs
Ustat ben sevmiyorum mardini belki de cok gittigim icindir Antepten 600km fln yapilip gelinecek yer degil bana gore
Piknik icin fln beyazsuya gidip geliyoruz yollari ölüm biliyorsun belki
Sen askerligini orda mi yaptin
yok orda yapmadim da kiziltepe sinirindaydim ceylanpinar. valla ben de son gun bi gezerim belki firsatini bulmusken diyodum ama ne urfaya gittim ne mardine direkt mardin hava alanindan kacis 1 gun bile fazladan duramazdim artik oralarda![]()
Kesin bişey yok doğudan da bir kaç şehir gezelim diyorduk Karadeniz'e giderken . Mardin'de pek bişey yok youtube den baktım. Hangi şehirleri önerirsiniz.