Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kesin bişey yok doğudan da bir kaç şehir gezelim diyorduk Karadeniz'e giderken . Mardin'de pek bişey yok youtube den baktım. Hangi şehirleri önerirsiniz.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk
Biraz yukarıdan gel Karadeniz tarafından doğuya in diyeceğim ama deniz konusu yatar bu sefer.

Antalya dan direk kuzeye çıkıp Konya kayseri Malatya Elazığ Bingöl muş Bitlis te yapabilirsin. Van gölünü de görürsün

Merhaba beyler öbür hafta Türkiye ye gelmeyi planlıyorum iki haftalığına araç kiralamak istiyorum mümkünse bir SUV.

Bir kaç siteye baktım kafam karıştı ekstra sigorta filan almak gerekiyormu bir sürü şey yazıyor mini hasar sigortası ferdi kaza filan. Yunanda filan çok kiraladım Master Card World Élite ödediğim için ekstra sigorta almıyordum. Mesala mini cooper kiralamistim en son altını vurmuşsunuz dediler 500€ franchise parasını kartımdan çektiler. 3 hafta sonra Mastercard bu rakamı bana geri ödemişti.

Hangi firmayı önerirsiniz.

Merhaba;

Türkiye turu yapacaksanız günlük km. hakkı en çok vereni seçin. Bir harita paylaşmışsınız. O kadar km. yapacaksanız bayağı masraf çıkar. İyi araştırın günlük km. hakkını en yüksek firmayı tercih edin. Firmalar genelde 250 km. veriyor. Hertz firması 350 vermişti. Yereller bu konuda daha acımasız. İyi araştırın.

Biraz yukarıdan gel Karadeniz tarafından doğuya in diyeceğim ama deniz konusu yatar bu sefer.

Antalya dan direk kuzeye çıkıp Konya kayseri Malatya Elazığ Bingöl muş Bitlis te yapabilirsin. Van gölünü de görürsün
Yatmaz ya üç hafta yetmezmi? Gerekirse uzatırım sorun değil. Sorun bizim burdan uçak tek İzmir veya İstanbul a var. Almanya olsa direk Trabzon'a bile var.
Güneyde alacati,bodrum,Çeşme gezdik iki yıl önce zaten.

Kız kardeşim için İzmirden ev bakıyoruz.
şöyle bir ev bulduk ama resimdeki oda'dan ilginç bir elektrik alıyorum.

duvardan sanki küfür yankılanma sesleri geliyor. odanın içinde alfa bir erkek kokusu var. bacım için doğru tercih mi emin değiliz

1598426537357.webp

Merhaba;

Türkiye turu yapacaksanız günlük km. hakkı en çok vereni seçin. Bir harita paylaşmışsınız. O kadar km. yapacaksanız bayağı masraf çıkar. İyi araştırın günlük km. hakkını en yüksek firmayı tercih edin. Firmalar genelde 250 km. veriyor. Hertz firması 350 vermişti. Yereller bu konuda daha acımasız. İyi araştırın.

Evet onemli bir detay

Teşekkür ederim. Aslında İstanbulda işim yok. İzmir e inerim büyük ihtimalle. Türkiye turu gibi bişey yapmak istiyorum 3 haftada.
Garenta da bulmuştum bende.

Yer önerisi şurayı görmelisin diyenler varsa önerileri bekliyorum.
Hanım illa Karadeniz'e de gidelim diyor ama benim vlog lardan filan baktım heryer Arap dolmuş para tuzağı olmuş hiç ilgimi çekmedi. Akdeniz Ege bölgesinde kalmayı tercih ediyoruz iki günden fazla kalmadan bir yerde.
İç Anadolu'daki görülmesi gereken yerler varmı?
Ekli dosyayı görüntüle 90743

Garenta'dan 4-5 sene önce iş yeri için araç kiralaması yapmıştık. Orta segment bir şeydi. Sıkıntı yaşanmadı.
Tüm Türkiye'yi gezdim doğu anadolu hariç.
İç anadolu'da Kapadokya bölgesi ve Ihlara'dan başka değecek bir yer inan yok. Ama Kapadokya bölgesi de türkiye'nin en güzel 2-3 yerinden biridir.

Garenta'dan 4-5 sene önce iş yeri için araç kiralaması yapmıştık. Orta segment bir şeydi. Sıkıntı yaşanmadı.
Tüm Türkiye'yi gezdim doğu anadolu hariç.
İç anadolu'da Kapadokya bölgesi ve Ihlara'dan başka değecek bir yer inan yok. Ama Kapadokya bölgesi de türkiye'nin en güzel 2-3 yerinden biridir.
Anladım. Teşekkürler ederim.

Peki ilk 5 olarak gezilmesi gereken yerler neresi senin için.

Gaziantep Urfa Van a ne diyorsun
Peki :d

Antep'i ben çok beğendim. Ama korona vaka sayısı çok fazla. Mecbur gidişlerim oluyor ara ara. Araçtan inmiyorum. Hiçbir yere girmiyorum.

Van da şahane. Sabah erken saatte orada olun kahvaltı salonlarının birinde kahvaltınızı mutlaka yapın. Gevaş, Akdamar adasını gezin tavsiye ederim. Orada fazla zaman harcamadan konaklamadan Ağrı'ya geçiniz derim ben.

En iyisini bilmem de
En kotu 5 listem
1.Bursa(populasyon carpik kentlesme esnaf)
2.Mersin-Erdemli(Aşırı nem, tipik anadolu insanin kotu her ozelligi)
3.Bingöl(İklim,sosyal faaliyetin sifir olmasi)
4.Batman(İklim populasyon sosyal hayat)
5.Diyarbakir(Iklim populasyon sosyal hayat)

uyari!!
karadenize gelecekler cabuk olsun 2 haftaya yagmurlar baslar rezil olursunuz buralarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt