Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bosanirlarsa kadin baska biriyle evlenene kadar kadina da öder. Evlendikten sonra cocuga odemeye devam ediyor mu bilmiyorum
Karı boynozlamış, çocukta bundan değil ?

Vay anasını. Şiddeti desteklemiyorum ama eğer gerçekten böyle bi yasa varsa adam öldürmesin/dövmesinde ne yapsın?

Valla işiniz zor. Bu kafayla n.h biter kadına şiddetki kusura bakmayın (videoyu izlerseniz anlarsınız) ama bu kariyi çok fena tokatlardim.

Birde şükür cekiyor utanmaz!

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fenerbahçe maçında puan kaybedeceğiz. Bunun sorumlusu da @Serkan G. Veren ve @Keramettin TANRIVERDİ ikilisidir. Saçma sapan hurafeler sebebiyle maç konusuna yazmamı engellediler.

Tüm GSC’ye soruyorum. Serkan denen adamın bugüne kadar hangi totemi tuttu ki bu totemi tutsun! Foruma girdiğimden beri böyle rezalet utanç verici Keyfi bir karar görmedim.

Vallaha rdas boyle bi yasa varsa ben sadece imam nikahiyla evlenirdim, yemin ederim.

Hem kadinin beyani esas (iftira felan atsa bi ... yapamayacaksin). Hem boynozlasin nafakayi alsin...

Ondan sonra kadina siddete hayir. Ulan Allah bilir neler cektirdin adama

Biraz öz güvenli biriysen eğer bu yazdıklarının saçmalıktan ibaret olduğunu anlardın sanırım

Biraz öz güvenli biriysen eğer bu yazdıklarının saçmalıktan ibaret olduğunu anlardın sanırım
Benim ozguvenle bi sorunum yok ama beyin bedava. Basarim imam nikahini okadar.

Oyle ismi olur. Kadin istedigi gibi bi yalan beyanla trink senden ayrilabilecek ama sen (aldattiysa dahi) suresiz nafaka odeyeceksin.

Asgari ucretle calisiyorsun hem eski esine hem cocuguna suresiz nafaka vereceksin. Birdaha evlenmek istiyorsun. Nasil evleneceksin?

Bence hic bi yerinden tutulmuyor bombok bi yasa

1 haftadır seyahat nedeniyle foruma doğru düzgün giremedim dün maçı bile yolda yayın kesile kesile izledim
Ortamı özledim

Arkadaşlar size birşey soracağım. Şimdi bu Ferdi süresiz nafakamı ödeyecek birde, kendinden olmayan çocuğa ?

Dayak yemiş tokmakçısı

Dayak yemiş tokmakçısı

şu programın yayınlanmaya devam etmesi...

Ülkü ocakları Cengiz Koraltan'a haddini bildiriyor.

58cace08c289e6d15bd8c10f7db53225.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt