Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
ben de kullaniyorum knk suçumuz sabitKanka kombin güzel deme öyle. Paçası az daha uzun olan kombini ben de kullanıyom
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben de kullaniyorum knk suçumuz sabitKanka kombin güzel deme öyle. Paçası az daha uzun olan kombini ben de kullanıyom
?Arkadaşlar size birşey soracağım. Şimdi bu Ferdi süresiz nafakamı ödeyecek birde, kendinden olmayan çocuğa?
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Karı boynozlamış, çocukta bundan değil ?Evet bosanirlarsa kadin baska biriyle evlenene kadar kadina da öder. Evlendikten sonra cocuga odemeye devam ediyor mu bilmiyorum
Vallaha rdas boyle bi yasa varsa ben sadece imam nikahiyla evlenirdim, yemin ederim.beyler vasektomi & evlenmemek hayatınızı kurtarır !
Biraz öz güvenli biriysen eğer bu yazdıklarının saçmalıktan ibaret olduğunu anlardın sanırımVallaha rdas boyle bi yasa varsa ben sadece imam nikahiyla evlenirdim, yemin ederim.
Hem kadinin beyani esas (iftira felan atsa bi ... yapamayacaksin). Hem boynozlasin nafakayi alsin...
Ondan sonra kadina siddete hayir. Ulan Allah bilir neler cektirdin adama
Kes lan toygarFenerbahçe maçında puan kaybedeceğiz. Bunun sorumlusu da @Serkan G. Veren ve @Keramettin TANRIVERDİ ikilisidir. Saçma sapan hurafeler sebebiyle maç konusuna yazmamı engellediler.
Tüm GSC’ye soruyorum. Serkan denen adamın bugüne kadar hangi totemi tuttu ki bu totemi tutsun! Foruma girdiğimden beri böyle rezalet utanç verici Keyfi bir karar görmedim.
Benim ozguvenle bi sorunum yok ama beyin bedava. Basarim imam nikahini okadar.Biraz öz güvenli biriysen eğer bu yazdıklarının saçmalıktan ibaret olduğunu anlardın sanırım
Arkadaşlar size birşey soracağım. Şimdi bu Ferdi süresiz nafakamı ödeyecek birde, kendinden olmayan çocuğa?
Dayak yemiş tokmakçısı
![]()
Esra Erol'un programında, 28 yaş küçük evli komşusundan çocuğu olduğu ortaya çıkan Cengiz Koraltan'a meydan dayağı atıldı
Esra Erol'un sunduğu programla tüm Türkiye'nin konuştuğu Cengiz Koraltan Aydın Nazilli'de darp edildi. Ülkücü olduğu ileri sürülen Cengiz Koraltan'ın Ülkü Ocaklılar tarafından dövülmesi dikkat çekti.www.aykiri.com.tr