Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışma Platformu'nda yetkim olmadığı için buraya yazmak durumundayım. @admins

Bugünkü gelişmeler;

-ermeni ordusu, Azerbaycan'ın 2. büyük kenti Gence'yi füzelerle vurdu. Sivil yerleşimlerin hedef alındığı saldırıda 2 Azeri vatandaşı hayatını kaybederken, onlarca kişi yaralandı.

-Azerbaycan ordusu dün geceden beri sözde Dağlık Karabağ'ın başkenti olan Hankendi'ni ağır silahlarla vuruyor. Şehrin telekominasyon, elektrik santralleri vuruldu. Dün geceden beri Hankendi'de elektrik ve internetin olmadığı söyleniyor.

-Milli savunma bakanlığımız ve Azerbaycan devlet başkanı Aliyev, stratejik öneme sahip Cebrayil kent merkezinin alındığını açıkladı.

*Dün de kuzey doğu cephesinde Madagiz ve Talis köyleri Azeri birliklerce tarafından ele geçirilmişti.

**Bugün bir müjdeli haberin daha geleceği söyleniyor. Tahminimce Cebrayil'in yanındaki Fuzuli kenti olacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 97361
Azerbaycan başkanı Aliyev az önce çok sert konuştu devlet kanalında. Ermenilere köpekler ve sıçanlar benzetmesi yaptı. Ermenilerin ateşkes teklifini "kabul edelim de zaman mı kazansınlar, adam mı toplasınlar?, ateşkes için 3 şartımız vardır özür dileyecekler, Karabağ'dan vazgeçecekler ve geri çekilmeleri için takvim sunacaklar" dedi.

Ayrıca Azerbaycan ordusunun akşam saatlerinde, Cebrayil reyonunda bazı köylerinin ele geçirdiğini de belirtti.

1601831861682.webp

Xbox one s var fifa 20 oynuyorum tv mi monitör mu onerirsiniz daha iyi goruntu için

cassio de souza soares lincoln10

güvercinlerden anlayan var mı?

bu akşam eve gelirken bahçede bi güvercin buldum yavru veya yabani değil birine ait büyük ihtimalle. uçamıyor fakat herhangi bi kırığı çıkığı eksiği gediği yok
kediler parçalamasın diye aldım yanıma bitkin düşmüştür açlıktan susuzlktan diye düşündüm fakat hayvanın gagasından damla damla su geliyor.
ne yapmak lazım problemi nedir tam olarak?

Bu ülkede kimin dolarla işi var yav.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt