- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.026
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatay'da yangınlar hala devam ediyormuş
Zarar ziyan olmaz umarımBizim eski yazlık orada
Anası kerhane çalışanı pkklı itler üstlenmiş. Farklı yerlerden başlatmışlar yangını. Fazla büyümüş. Molotof atıp kaçıyorlarmış bazı yerlere.
Yangın bayağı ciddi gözüküyor.
@Tahir Mahir Koç durum nedir?
Yaşıyor mu hayvancağızgüvercinlerden anlayan var mı?
bu akşam eve gelirken bahçede bi güvercin buldum yavru veya yabani değil birine ait büyük ihtimalle. uçamıyor fakat herhangi bi kırığı çıkığı eksiği gediği yok
kediler parçalamasın diye aldım yanıma bitkin düşmüştür açlıktan susuzlktan diye düşündüm fakat hayvanın gagasından damla damla su geliyor.
ne yapmak lazım problemi nedir tam olarak?
Orman yakmak nedir abi ne tür bir motivasyon ve kazanım beklentisi ile böyle moronca bir harekette bulunur, tespiti halinde yapanlarin da yakılması kanunu terör olayları özelinde yerinde bir uygulama olur aslında.
Böyle durumlarda her zaman geriye ve yana doğru adım atmak daha doğru
Keyfin nasil samicim ?
Aramiz iyi mi ?
Tadim kacik ekibimizinIyi diyelim iyi olsun renktaş.
Engeli kaldirdim ciddi post attigini gorunce sjsjsjjs
Şaka bi yana sende keyifler nasil
dan hallice futbolu sebebi ileFfp bitene kadar beklemekten başka çare yokTadim kacik ekibimizindan hallice futbolu sebebi ile
Şerefsiz adi köpekler. Yapanları bulup ormanın en büyük ağacında iple sallandıracaksın aslında...Anası kerhane çalışanı pkklı itler üstlenmiş. Farklı yerlerden başlatmışlar yangını. Fazla büyümüş. Molotof atıp kaçıyorlarmış bazı yerlere.
Yangın bayağı ciddi gözüküyor.
@Tahir Mahir Koç durum nedir?