Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnşallah kardeşim benim Türk yap evlen kurtulsun çekip çıkar onu bu hayattanÜstat Twitter'dan ermeni güzel kadınlara yürüyorum. Birisiyle dm'leştik hatta savaşın son durumlarını falan konuştuk. Türklüğü yayacağız biiznillah ☝
@Necmi Koyuncu
Alırsan Arday'ı Babel'i millette heyecan kalmaz.20 bin kullanıcının olduğu forumda öğle saatlerinde Toplam: 378 (Kullanıcı: 149, ziyaretçi: 229) kişi var. Forum bitmiş okeye dönüyor resmen. Bunda yöneticilerin adam kayırmacılığının, kuşları şikayetlere rağmen banlamazken keyfi olarak hoşlarına gitmeyen gerçek Galatasaraylıları banlamalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Maksimum bir seneye adminler kendi aralarında mesajlaşma sitesi olarak kullanırlar artık burayı.
kimmiş onlar ?20 bin kullanıcının olduğu forumda öğle saatlerinde Toplam: 378 (Kullanıcı: 149, ziyaretçi: 229) kişi var. Forum bitmiş okeye dönüyor resmen. Bunda yöneticilerin adam kayırmacılığının, kuşları şikayetlere rağmen banlamazken keyfi olarak hoşlarına gitmeyen gerçek Galatasaraylıları banlamalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Maksimum bir seneye adminler kendi aralarında mesajlaşma sitesi olarak kullanırlar artık burayı.
Eğer bu iddianı kanıtlayamazsan muhtemelen seni uçuracaklar, haberin olsun.20 bin kullanıcının olduğu forumda öğle saatlerinde Toplam: 378 (Kullanıcı: 149, ziyaretçi: 229) kişi var. Forum bitmiş okeye dönüyor resmen. Bunda yöneticilerin adam kayırmacılığının, kuşları şikayetlere rağmen banlamazken keyfi olarak hoşlarına gitmeyen gerçek Galatasaraylıları banlamalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Maksimum bir seneye adminler kendi aralarında mesajlaşma sitesi olarak kullanırlar artık burayı.
Eğer bu iddianı kanıtlayamazsan muhtemelen seni uçuracaklar, haberin olsun.
20 bin kullanıcının olduğu forumda öğle saatlerinde Toplam: 378 (Kullanıcı: 149, ziyaretçi: 229) kişi var. Forum bitmiş okeye dönüyor resmen. Bunda yöneticilerin adam kayırmacılığının, kuşları şikayetlere rağmen banlamazken keyfi olarak hoşlarına gitmeyen gerçek Galatasaraylıları banlamalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Maksimum bir seneye adminler kendi aralarında mesajlaşma sitesi olarak kullanırlar artık burayı.
Katkımız olabilirAlırsan Arday'ı Babel'i millette heyecan kalmaz.
Milli ara zaten, transfer nöbeti de yok.
Ne yapacak millet öğlen saatinde forumda?
GSC'ye bir şey olmaz ileride yine toparlar.
Bir iki çekiliş biraz marketing, yine doluşur buralar.
Gscimbom mobil
Evet güncelleme gerekiyor bence üyelikler uçurulmalı bilgilendirme yapılıp 10 senedir gelmeyen var20 binin yarısı forumun yolunu unutmuştur
Kaç kere uçtun diyorsun admin bey de bir kere dişe dokunur sebepten dolayı uçmadım. Zamanında Hamzaoğlu'na yerli seviciliği için hakaret ettim(jem Paul ve Maxi Rodriguez konularından ötürü herkes ediyordu gittikten sonra. Bir ben süresiz ceza aldım). Diğeri de yakın zamanda Keramettin admin resmen keyfi olarak banladı beni, Thomas müller e gay yazan elemana çıkıştım diye sebep bile gösterilmeden 7 yıllık hesabımı banladı, Twitter'dan da yazdım ok.yazarak geçiştirdi tamam eyvallah dedim. Üstteki arkadaşa da tamam banlasınlar diyorum. Asla garip yorumlar yapmıyorum ayrıca. Galatasaraylıyım kendi forumumuzda yazmak istiyorum diye garip olduğumu düşünmüyorum.kaç kere uçtu zaten arkadaş her geldiğinde de aynı şeyi yazıyor enteresan 1i
Kaç kere uçtun diyorsun admin bey de bir kere dişe dokunur sebepten dolayı uçmadım. Zamanında Hamzaoğlu'na yerli seviciliği için hakaret ettim(jem Paul ve Maxi Rodriguez konularından ötürü herkes ediyordu gittikten sonra. Bir ben süresiz ceza aldım). Diğeri de yakın zamanda Keramettin admin resmen keyfi olarak banladı beni, Thomas müller e gay yazan elemana çıkıştım diye sebep bile gösterilmeden 7 yıllık hesabımı bankası, Twitter'dan da yazdım ok.yazarak geçiştirdi tamam eyvallah dedim. Üstteki arkadaşa da tamam banlasınlar diyorum. Asla garip yorumlar yapmıyorum ayrıca. Galatasaraylıyım kendi forumumuzda yazmak istiyorum diye garip olduğumu düşünmüyorum.
Aslında 1500 kişi filanız onun da 150-200ü yazıyor ondan kayıtlı üyelere bakma gerçek değil o 10bini yıllardır uğramıyor 3-5 bini sahte bir o kadar da öyle girip üye olmuş foruma yabancı kitle20 bin kullanıcının olduğu forumda öğle saatlerinde Toplam: 378 (Kullanıcı: 149, ziyaretçi: 229) kişi var. Forum bitmiş okeye dönüyor resmen. Bunda yöneticilerin adam kayırmacılığının, kuşları şikayetlere rağmen banlamazken keyfi olarak hoşlarına gitmeyen gerçek Galatasaraylıları banlamalarının etkili olduğunu düşünüyorum. Maksimum bir seneye adminler kendi aralarında mesajlaşma sitesi olarak kullanırlar artık burayı.
Müllere gay diyenlere kızınca beni desteklediğini Turancı olduğunu sanmışlardır üstat araya kaynamışsın bu arada Turancı mısın yoksaKaç kere uçtun diyorsun admin bey de bir kere dişe dokunur sebepten dolayı uçmadım. Zamanında Hamzaoğlu'na yerli seviciliği için hakaret ettim(jem Paul ve Maxi Rodriguez konularından ötürü herkes ediyordu gittikten sonra. Bir ben süresiz ceza aldım). Diğeri de yakın zamanda Keramettin admin resmen keyfi olarak banladı beni, Thomas müller e gay yazan elemana çıkıştım diye sebep bile gösterilmeden 7 yıllık hesabımı banladı, Twitter'dan da yazdım ok.yazarak geçiştirdi tamam eyvallah dedim. Üstteki arkadaşa da tamam banlasınlar diyorum. Asla garip yorumlar yapmıyorum ayrıca. Galatasaraylıyım kendi forumumuzda yazmak istiyorum diye garip olduğumu düşünmüyorum.
Turancılık anlamsız olmuş Alman birini savunduğum için mi dediniz bilmiyorumMüllere gay diyenlere kızınca beni desteklediğini Turancı olduğunu sanmışlardır üstat araya kaynamışsın bu arada Turancı mısın yoksa![]()
Mülleri tuttuğumdan delikanlı dediğimden ben de Turancı olduğumdan araya kaynamışsın üstat o imalar bana nazire olsun diye paylaşılır memoş sağolsun bak nelere sebebiyet veriyor araya gitmişsinTurancılık anlamsız olmuş Alman birini savunduğum için mi dediniz bilmiyorumsiyaset yok
Adamın karısı çocuğu var durduk yere gay diyorlardı alakasız bir yerde, ben de ne alaka nerden biliyorsunuz minvalinde bir şeyler yazmıştım.
sa by liboşMülleri tuttuğumdan delikanlı dediğimden ben de Turancı olduğumdan araya kaynamışsın üstat o imalar bana nazire olsun diye paylaşılır memoş sağolsun bak nelere sebebiyet veriyor araya gitmişsin