Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
paylaşırken son anda fark ettim de iptal edip kesmeye üşendimMüthiş. Alt tarafı kesip masaüstü arka planım yaptım hemen.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paylaşırken son anda fark ettim de iptal edip kesmeye üşendimMüthiş. Alt tarafı kesip masaüstü arka planım yaptım hemen.

Müthiş. Alt tarafı kesip masaüstü arka planım yaptım hemen.
@Demir Y. Sever @Rahmi Y. Sever @P. Enis Sever @Serkan G. Veren @Mert G. Veren @Yunus G. Veren . forumda akrabalar baya çok
Umut G. Verir olarak aramizda gormek isterim seni@Demir Y. Sever @Rahmi Y. Sever @P. Enis Sever @Serkan G. Veren @Mert G. Veren @Yunus G. Veren . forumda akrabalar baya çok
Gyan Ağzıkara da sayılıyor mu reisKara lar daha cok reis
BizdendirGyan Ağzıkara da sayılıyor mu reis
Sen olduğunu anladığım için onaylamıştım abi hoşgeldin. Bana özelden ulaşsaydın?Uzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim
Edit. Bu arada o son üye mehmet arkın benim, forumun şifresini bilmiyordum sıfırlamak istedim bir süre mail gelmeyince olmayacak heralde diyip yeni üyelik almıştım, onaylamamazlık yapmayın diye de @gscimbom.com maili ile aldım üyeliği![]()
Ciddi olursak sevinirim burasi nezih ve kaliteli sohbetlere sahitlik ettigimiz 1 platformUzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim
Edit. Bu arada o son üye mehmet arkın benim, forumun şifresini bilmiyordum sıfırlamak istedim bir süre mail gelmeyince olmayacak heralde diyip yeni üyelik almıştım, onaylamamazlık yapmayın diye de @gscimbom.com maili ile aldım üyeliği![]()
Gerek kalmadı kardeşim üye olduktan hemen sonra spam'a bakmak geldi aklıma normal hesaba geçtim, hoşbulduk bu arada. Sana öm atacaktım nasılsın diye de buradan sorayım ne yaptın evlilik durumu vardı ertelemiştin vaziyette değişme var mı ?Sen olduğunu anladığım için onaylamıştım abi hoşgeldin. Bana özelden ulaşsaydın?
hugo iyidir
Sal beni manyak herif. Geçende böyle peşime takıldın youtube canlı yayını yapan yozgatlı mı çorumlu mu ne bir tip vardı ona adını söyletmiştim sonra silkelenip kendime gelmem 6 ay sürdü, şirazemi kaydırma daha yeni geldim.Ciddi olursak sevinirim burasi nezih ve kaliteli sohbetlere sahitlik ettigimiz 1 platform
Sal beni manyak herif. Geçende böyle peşime takıldın youtube canlı yayını yapan yozgatlı mı çorumlu mu ne bir tip vardı ona adını söyletmiştim sonra silkelenip kendime gelmem 6 ay sürdü, şirazemi kaydırma daha yeni geldim.![]()

Ertelenmiş şekilde bekliyoruz ağabey henüz gelişme yok. Sen nasılsın nerelerdeydin?Gerek kalmadı kardeşim üye olduktan hemen sonra spam'a bakmak geldi aklıma normal hesaba geçtim, hoşbulduk bu arada. Sana öm atacaktım nasılsın diye de buradan sorayım ne yaptın evlilik durumu vardı ertelemiştin vaziyette değişme var mı ?
Ağabeyimi rahat bırak.Ciddi olursak sevinirim burasi nezih ve kaliteli sohbetlere sahitlik ettigimiz 1 platform
Bisiklet aldım dağ bayır gezdim kardeşim bunaldıydım o dönem takıldım öyle boş boş.Ertelenmiş şekilde bekliyoruz ağabey henüz gelişme yok. Sen nasılsın nerelerdeydin?
Çok uzun hikaye
@Demir Y. Sever @Rahmi Y. Sever @P. Enis Sever @Serkan G. Veren @Mert G. Veren @Yunus G. Veren . forumda akrabalar baya çok
Çok uzun hikaye