Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim :ROFLMAO:

Edit. Bu arada o son üye mehmet arkın benim, forumun şifresini bilmiyordum sıfırlamak istedim bir süre mail gelmeyince olmayacak heralde diyip yeni üyelik almıştım, onaylamamazlık yapmayın diye de @gscimbom.com maili ile aldım üyeliği :)
Sen olduğunu anladığım için onaylamıştım abi hoşgeldin. Bana özelden ulaşsaydın?

Uzun ara verince foruma adapte olmakta güçlük çekiyorum, forum biraz daha ciddileşmiş/durulmuş gibi geldi belki 1-2 güne has bir durumdur. Hani yıllardır görmediğin akrabalarınla bayramda bir araya gelirsin bayramlaşma faslından sonra bir sessizlik olur ya tam o duruma benzer duygular içindeyim

Edit. Bu arada o son üye mehmet arkın benim, forumun şifresini bilmiyordum sıfırlamak istedim bir süre mail gelmeyince olmayacak heralde diyip yeni üyelik almıştım, onaylamamazlık yapmayın diye de @gscimbom.com maili ile aldım üyeliği :)
Ciddi olursak sevinirim burasi nezih ve kaliteli sohbetlere sahitlik ettigimiz 1 platform

Sen olduğunu anladığım için onaylamıştım abi hoşgeldin. Bana özelden ulaşsaydın?
Gerek kalmadı kardeşim üye olduktan hemen sonra spam'a bakmak geldi aklıma normal hesaba geçtim, hoşbulduk bu arada. Sana öm atacaktım nasılsın diye de buradan sorayım ne yaptın evlilik durumu vardı ertelemiştin vaziyette değişme var mı ?

Ciddi olursak sevinirim burasi nezih ve kaliteli sohbetlere sahitlik ettigimiz 1 platform
Sal beni manyak herif. Geçende böyle peşime takıldın youtube canlı yayını yapan yozgatlı mı çorumlu mu ne bir tip vardı ona adını söyletmiştim sonra silkelenip kendime gelmem 6 ay sürdü, şirazemi kaydırma daha yeni geldim.:ROFLMAO:

Gerek kalmadı kardeşim üye olduktan hemen sonra spam'a bakmak geldi aklıma normal hesaba geçtim, hoşbulduk bu arada. Sana öm atacaktım nasılsın diye de buradan sorayım ne yaptın evlilik durumu vardı ertelemiştin vaziyette değişme var mı ?
Ertelenmiş şekilde bekliyoruz ağabey henüz gelişme yok. Sen nasılsın nerelerdeydin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt