Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Babalar, ayfonda yutup reklamlarını engelleyen bir proğram mevcut mu?
Tam bir video izleyecem kaşarlar sizi kim takip etmeyi bıraktı diye çıkıyorlar YAPRAK gibi..
Premium üyelik de almıyorum inat ettim.Bildiğiniz uygulama varsa, paylaşırsanız şayet müteşekkir olurum
ayfon uzmanı @Yasin Paçavra göreve

İstediği kadar açıklama yapsınlar bu haber asla etkisini kaybetmeyecek. Yalan haber iki üç gün kin ve nefret içeren ifadelerle paylaşılacak. Zamanında sözcü gazetesi de bir 9 Kasım sabahı "Anıtkabir komutanlığı 10 Kasım'da Anıtkabir'den canlı yayını yasakladı" haberini servis ettiler. Bir saat sonra haberi çektiler. Artık çok geçti. Tüm internette yayılmış Twitter'da TT olmuştu. Anıtkabir komutanlığı yalanlaması, haberi yapanlar haberi silmesi hiçbir anlam ifade etmedi. Öfkeli ve hemen atlayan muhalif haberi tüm Türkiye'ye yaymış günlerce konuşulmasına sebep olmuştu.

Rengim neden alıntının üstüne yazıyorsun yani alıntı yaptığın mesaj altta oluyor her okumamızda ters geliyor yav
Allah belamı versin ki senelerden beri soracağım ama bir türlü sormak nasip olmamıştı, teşekkürler Emrah baş komandir. Hakikaten bende merak ediyorum. :D

Allah belamı versin ki senelerden beri soracağım ama bir türlü sormak nasip olmamıştı, teşekkürler Emrah baş komandir. Hakikaten bende merak ediyorum. :D
Biz göreve gelirken size hizmetkâr olmaya geldik siz düşünün biz yapalım

Hizmet et aşşalık köle demeliydim sanırım; ama demeyeceğim.

giphy.gif

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt