- 23 Aralık 2008
- 65.435
- 63.370
- 5.103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ölmeseydi şuan tam senliktiKraliyet ailesiyle başımı belaya sokamam.
ölmeseydi şuan tam senlikti
senin keyfi isteklerin için ölmüş bir kadını sana meze edememTeknoloji ile aran iyi. Sen yaşlandırma tekniği ile bugün nasıl görünür prenses görelim.
Rica ederim flaş TV yaşlandırma tekniği esprisi yapma uyarayım!
dilencilere para vermeyin
ne aldin lan su zamana kadar havalara bakEn güzeli sokakta dilenmek için yanına gelen çocuğa/çocuklara direkt para vermek yerine bir ihtiyacını almak ya da yemek almak.
Market alışverişlerini yapıyorum ya da en yakın yerden yemek alıp veriyorum çocuğa. Sana hesap mı vercez lan artiz?ne aldin lan su zamana kadar havalara bak
para ver cocuklara ne market alisverisi iddaada katlayip alirlar onlar zatenMarket alışverişlerini yapıyorum ya da en yakın yerden yemek alıp veriyorum çocuğa. Sana hesap mı vercez lan artiz?
Daha bu çarşamba aldım 2 tane bebeye döner.
Konuya Anlamsız Bir Resim Bırak
konumu bulamıyorum% 95'i bana ait mesajlardan oluşuyordu. 20k mesajım uçmuş gözüküyor
![]()
icinde 25 k post vardı hepsini tek tek taramak aylar alırdı silmek en dogru tercih. anlayışla karşilamak gerekirŞu karikatür mevzuları yüzünden bir çok konu uçtu. Muhtemelen oda arada kaynamıştır.
@zafer çetin Tebrikler, Öneriler, Şikayetler başlığına pilav tarifi ve ayakkabı numarası gibi şeyler yazmayınız.