- 10 Mart 2013
- 121.612
- 158.392
- 5.068
facebook, twitter, instagram hiçbiri mi yok? bu forumu nerden buldun peki@Uğur İz olmayabilir vallaha inan benim de yok, instagram vs. kullanmıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
facebook, twitter, instagram hiçbiri mi yok? bu forumu nerden buldun peki@Uğur İz olmayabilir vallaha inan benim de yok, instagram vs. kullanmıyorum
@Uğur İz olmayabilir vallaha inan benim de yok, instagram vs. kullanmıyorum
Vallahi hiçbiri yok. Google'da aramamda denk gelmişti.facebook, twitter, instagram hiçbiri mi yok? bu forumu nerden buldun peki
Yok üstad vallahatraşı rafa kaldıralım
olay ne kuzenYok üstad vallaha
İnstam twitterım yok diyom inanmıyolarolay ne kuzen
yardımcı olalım hemen
İlk tivitine bak lan iç savaş miç savaş diyo ben der miyim öyle bişeynası yok bu sen değil misin
x.com
twitter.com
beşiktaşlı ondan sen zannettim kuzenİlk tivitine bak lan iç savaş miç savaş diyo ben der miyim öyle bişey
Uç muhalif bu
Gs eşyalarını yüklemiyo mu buraya zaar?şimdi de askerlikle ilgili bir şey anlatmış. dün de biri terim'i kovun selçuk inan'ı getirin diyordu. gel de böyle üyeleri onayla. sonra niye onaylanmıyorum. neyse devam edin
Yok ben BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPORLUYUMbeşiktaşlı ondan sen zannettim kuzen
Onu kullanamıyom reis ebeme atlarlarAcil birtane Tinder hesabi acalim Berke kardesimize
Yok ben BAYBURT GRUP ÖZEL İDARE GENÇLİK VE SPORLUYUM
İyi anlaşabileceğim üyelere benziyorlar ama yine de siz bilirsiniz tabi.şimdi de askerlikle ilgili bir şey anlatmış. dün de biri terim'i kovun selçuk inan'ı getirin diyordu. gel de böyle üyeleri onayla. sonra niye onaylanmıyorum. neyse devam edin
Aynı durumdayım, sadece twitter hesabım var ama tamamen haber takibi amaçlı aktif kullanmıyorum yani. İnsanları inandırmakta güçlük çekiyorum, vardır da vermiyorsun diye alınıyorlar hatta.Vallahi hiçbiri yok. Google'da aramamda denk gelmişti.