- 2 Temmuz 2011
- 138.061
- 58.907
- 5.488
Tahminde bulunacağım ama yazmamam gerekiyor,benim ceza almam lazim vakti geldiğindeKim kızdırdı baby.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahminde bulunacağım ama yazmamam gerekiyor,benim ceza almam lazim vakti geldiğindeKim kızdırdı baby.
Tahminde bulunacağım ama yazmamam gerekiyor,benim ceza almam lazim vakti geldiğinde
Sampiyonluktan bahsediyorum ben,sen ne anladin yaNiye ceza aliyon kardesim. Yoksay geç hangi yorumları begenmiyorsan.
Ne bileyim ceza almam lzm falan dion, dedim yine biri kizdirdi serginhomu.Sampiyonluktan bahsediyorum ben,sen ne anladin ya
Yok,hemen mayis ayina gidelim istiyom.sıkıldim ligdenNe bileyim ceza almam lzm falan dion, dedim yine biri kizdirdi serginhomu.
İyi sallandık , Denizli'de.
Merkez üssü neresi acaba.
Umarım sıkıntı yoktur hiçbir yerde
Eyvallah yakın baya bize , ondan şiddetli hissedildi.3.9 Afyonmuş merkez üssü
geçmiş olsun reis
eski bildirimler mi acaba yaw wow atmadım yeni
kolpaya bırak biradereski bildirimler mi acaba yaw wow atmadım yeni
sarhoşum uzak dur bendenkolpaya bırak birader
yeni paylaşım yaptığım şeylere wow atıyorsun
küfür ederim
sarhoşun mektubu okunmaz kardeşsarhoşum uzak dur benden
gsc cafeye konu açacaktım ama gereksiz olabilir diye düşündüm analize katılıyor musunuz
Ekli dosyayı görüntüle 114822
3-3-3-2gsc cafeye konu açacaktım ama gereksiz olabilir diye düşündüm analize katılıyor musunuz
3-4-2-2 olarak ezberimde. listede yokumgsc cafeye konu açacaktım ama gereksiz olabilir diye düşündüm analize katılıyor musunuz