Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Kaplıkayada büyüdüm yav

Ailem hala orada.

Tiyatronun karşı sokağında.
Haydaa Adile Naşit tiyatrosuydu dimi?

Biz Polis lojmanlarında idik. İhsan dikmen 4de okudum.

Hangi yıllarda oradaydın?

Haydaa Adile Naşit tiyatrosuydu dimi?

Biz Polis lojmanlarında idik. İhsan dikmen 4de okudum.

Hangi yıllarda oradaydın?

Aynen ama ilk açıldığında Berna Yılmazdı :D

1990-2007

Üniye gelince ayrıldım da liseyi de dışarda okudum; Ali Rıza'ya gitmiştim İlköğretimde.

Sen hangi yıllarda ordaydın reis

Aynen ama ilk açıldığında Berna Yılmazdı :D

1990-2007

Üniye gelince ayrıldım da liseyi de dışarda okudum; Ali Rıza'ya gitmiştim İlköğretimde.

Sen hangi yıllarda ordaydın reis

1998-2005

Kesin yolumuz kesişmiştir üstat. Aramızda 2-3 yaş varsa bir mahalle maçında kavga etmişizdir, halısahada maç izlemişizdir ya da oradaki internet cafede takılmışızdır filan muhtemelen :D

1998-2005

Kesin yolumuz kesişmiştir üstat. Aramızda 2-3 yaş varsa bir mahalle maçında kavga etmişizdir, halısahada maç izlemişizdir ya da oradaki internet cafede takılmışızdır filan muhtemelen :D
1000 konutlar olunca her bir sokak ayrı mahalle gibiydi ya, illaki denk gelmişizdir ama.

Çocukluk ve büyüme dönemini en güzel geçirecek yerlerden ama o bölge. Şimdi yıktılar Polis lojmanlarını sadece lojman olmayan binalar kaldı.

Zaten teleferik bölgesine doğru da tepe eteklerine kadar bina yapmışlar, rezalet cidden.

1000 konutlar olunca her bir sokak ayrı mahalle gibiydi ya, illaki denk gelmişizdir ama.

Çocukluk ve büyüme dönemini en güzel geçirecek yerlerden ama o bölge. Şimdi yıktılar Polis lojmanlarını sadece lojman olmayan binalar kaldı.

Zaten teleferik bölgesine doğru da tepe eteklerine kadar bina yapmışlar, rezalet cidden.

Kesinlikle çocukluk için müthiş bir yerdi.

2-3 sene önce Bursaya gittiğimde çocukluğumun sokaklarında bir yürüyeyim dedim. Kocaman sokaklar küçücük yermiş yarım saatte bütün çocukluğumun mekanlarını gezdim. Top oynadığımız çim alanlar küçücükmüş meğersem :D

Kaplıkaya civarı hala güzel ama Bursa'nın genel anlamda anasını bellemişler.

Bu ne la bir garipsedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt