- 1 Ağustos 2014
- 63.829
- 75.025
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu sibel cana ne olmuş yaw 15 yaş gençleşmiş, memeler falan da küçülmüş allah allah teknoloji nerelere gitmiş
yaw biz de boşaldık demedik, güzel olmuş da demedik ama kocaman memeler küçülünce şaşırdım
Foto alalımyaw biz de boşaldık demedik, güzel olmuş da demedik ama kocaman memeler küçülünce şaşırdım
Foto alalım
www.instagram.com

merak ettim araştırırken liverpoolun kalecisi alisonun babası barajda yüzerken boğulmuş onu gördüm.dün brezilyada kalp krizi geçirenlerin sayısı herhalde covidli saysını aşmıştır. flamengo internationalin bir puan önünde son haftaya girereken sao paolo ile oynuyor ve 2-1 kaybediyor. o sırada international maçı devam ediyor son dakikalara 0-0 giriyor uzatmada 90+6 da internaconal bir gol atıyor ve şampiyon oldum diye seviniyor.
tam flamengo taraftarı yıkılmak üzere iken hakem golü ofsayt gerekçesiyle iptal ediyor ve bu sefer internacional tarafı yıkılıyor.
merak ediyorum kaç kişi kalpten gitti intihar eden oldu mu diye?![]()
Verkiezingsdebat'ı izliyormuyuz? Wilders yargı dagitiyor. Tavsiye ediyorum @Şükrü ERDEN
youtube düşerse yarın izlerim.![]()