Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sibel cana ne olmuş yaw 15 yaş gençleşmiş, memeler falan da küçülmüş allah allah teknoloji nerelere gitmiş

Dünyanın en aktif yanardağları arasında yer alan Etna Yanardağı'nda dün volkanik patlama gerçekleşti.

İtalya Volkanoloji ve Deprem Enstitüsü (INGV) tarafından yapılan açıklamada, İtalya’nın Sicilya Adası’nda yer alan Etna Yanardağı’nda dün akşam saatlerinde meydana gelen volkanik patlamada lavların 500 metre yükseğe ulaştığı kaydedildi.

Enstitü, Etna’nın güneydoğu kraterinde akşam saatlerinde başlayan hareketliliği, orta-yüksek şiddetinde olarak tanımladı.

Öte yandan Ocak ayında yaşanan volkanik faaliyetinin ardından 16 Şubat’a kadar sakin bir dönem geçiren 3 bin 326 metre yüksekliğindeki Etna Yanardağı, son bir hafta içinde 6 kez aktifleşti. Yanardağdan püsküren lavların yüksekliği zaman zaman bin metreyi buldu.

dün brezilyada kalp krizi geçirenlerin sayısı herhalde covidli saysını aşmıştır. flamengo internationalin bir puan önünde son haftaya girereken sao paolo ile oynuyor ve 2-1 kaybediyor. o sırada international maçı devam ediyor son dakikalara 0-0 giriyor uzatmada 90+6 da internaconal bir gol atıyor ve şampiyon oldum diye seviniyor.:uiyy::uiyy:

tam flamengo taraftarı yıkılmak üzere iken hakem golü ofsayt gerekçesiyle iptal ediyor ve bu sefer internacional tarafı yıkılıyor.

merak ediyorum kaç kişi kalpten gitti intihar eden oldu mu diye?😮😮😮

dün brezilyada kalp krizi geçirenlerin sayısı herhalde covidli saysını aşmıştır. flamengo internationalin bir puan önünde son haftaya girereken sao paolo ile oynuyor ve 2-1 kaybediyor. o sırada international maçı devam ediyor son dakikalara 0-0 giriyor uzatmada 90+6 da internaconal bir gol atıyor ve şampiyon oldum diye seviniyor.:uiyy::uiyy:

tam flamengo taraftarı yıkılmak üzere iken hakem golü ofsayt gerekçesiyle iptal ediyor ve bu sefer internacional tarafı yıkılıyor.

merak ediyorum kaç kişi kalpten gitti intihar eden oldu mu diye?😮😮😮
merak ettim araştırırken liverpoolun kalecisi alisonun babası barajda yüzerken boğulmuş onu gördüm.

alison artık iyice bok gibi performans gösterir.

lig sonuncusu sheffield united maçları var . ms1 koyup ganimeti toplayayım en iyisi (y)

işçi sınıfının önemli şahsiyeti Yaşar Kemal'i saygıyla sevgiyle anıyorum
biz Yaşar Kemal'i anarız tokatçıları değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt