- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
garip bir flood olmuş bayağı şaşırdım özellikle spotify üzerinden para aklamak çok delice
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Merhaba arkadaşlar, elimde çok sağlam bir çadır var.
pandemi dolasıyla kullanamadığım için satıyorum. hafta içi kamp veya balığa gideniniz varsa alıp kullanabilir.
çok geniştir 4 kişi aynı anda girmişliğimiz var yine de sıkıntı yaratmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 116285
kapısı gördüğünüz gibi geniş ve içerden iplidir. her hangi bir saldırı anında içerden iplerini düğümlemek size gerekli güvenliği sağlayacaktır.
bakmayın eski gözüktüğüne inanın alanı üzmez. @Melih Peker sana dar mı gelir ? fiyatta kolaylık sağlarım.
apış arası kokan çadırdan fayda gelmez ayrıca balıkta nasibimizi kapatır.Merhaba arkadaşlar, elimde çok sağlam bir çadır var.
pandemi dolasıyla kullanamadığım için satıyorum. hafta içi kamp veya balığa gideniniz varsa alıp kullanabilir.
çok geniştir 4 kişi aynı anda girmişliğimiz var yine de sıkıntı yaratmadı.
Ekli dosyayı görüntüle 116285
kapısı gördüğünüz gibi geniş ve içerden iplidir. her hangi bir saldırı anında içerden iplerini düğümlemek size gerekli güvenliği sağlayacaktır.
bakmayın eski gözüktüğüne inanın alanı üzmez. @Melih Peker sana dar mı gelir ? fiyatta kolaylık sağlarım.
ben temiz baktımda peder çok hor kullanmış.Kanka bu çadırın girişi muhtemelen çok sık hatta hor kullanıldığından genişlemiş ve kendisini salmış görünüyor. Dağda bayırda içeri soğuk girer kanısındayım.
ben temiz baktımda peder çok hor kullanmış.
iri yari çünkü malına hiç iyi bakmaz
Bozmasana insanların oyununu
Kalktı kalktıyasaklar kalktı mı sizin orda
2 haftaya komple salarlar mrk etme.Kalktı kalktı
7 de kafeye mi gidilir yav tırt vakitler
Pazar zaten yasak. 9 dedi mi evdeyiz sokayım böyle serbestliğe
Ne bileyim ya dingil insanlar evinde oturmuyo otursanıza işte biz rahatça gezip edelim kaçak göçek takılıyoz sağda solda patlıcaz bi gün de hayırlısı2 haftaya komple salarlar mrk etme.
pazar niye yasak lan
1-2 hafta daha sık dişini. salacaklar komple.Ne bileyim ya dingil insanlar evinde oturmuyo otursanıza işte biz rahatça gezip edelim kaçak göçek takılıyoz sağda solda patlıcaz bi gün de hayırlısı
Hayır bide Bursa'ya orta risk denmiş İzmir yüksek risk. Ulen eminim bir gram farkı yoktur risk olarak iki şehrin
Sen de mi yasakçılardansın yoksa...1-2 hafta daha sık dişini. salacaklar komple.
şehirlerarası yolculuklara bi kısıtlama getirmemeleri çok kötü oldu.
Kasımdan beridir verilen bir mücadele var. birkaç haftada hiç etmeyelim. karadenize özel önlem alınmalı. aynı şekilde çok yüksek riskli diğer illere de öyle.Sen de mi yasakçılardansın yoksa...
Tamam da manitamız var yanına nası gitçez yazıktır günahtır.Kasımdan beridir verilen bir mücadele var. birkaç haftada hiç etmeyelim. karadenize özel önlem alınmalı. aynı şekilde çok yüksek riskli diğer illere de öyle.