Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.515
- 101.713
- 5.238
Bu ne la bir garipsedim
asgari ücreti geçer la oradakiler.
eleman kuku zulacısı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ne la bir garipsedim
arabasının halini gördüm verilmiş sadakası varmış. ii ayağında kırıklarla kurtarmış.
bursa eskiden cennet gibiydi kodamanlar ve kırolar mahvetti güzelim şehri.Muhtemelen merkez olur. Yıldırım yahut Osmangazi filan. Benim çocukluğum yıldırımda geçti fakat bursaya son ziyaretlerim hayal kırıklığı idi. Trafiği pahalılığı Suriyeli nufüsu had safhaya çıkmış
Adapazarını tam bilmiyorum ama kocaelinde fiyatlar bursadan yüksektir maaşlı çalışan için. bursanın batı yönü izmir yolu tarafı doğu tarafına ankara yoluna göre daha düzgündür. İmkanınız varsa bursaraya yakın nilüfer veya ihsaniye taraflarını tercih edin fsm biraz pahalı.Sa
Memur bir yakınım şark görevi sonrası için tayin tercihlerini birkaç gün içinde verecek. İlk sıra için kararsız. Anket açtım nabız yoklayak dedim. Siz rdaşlarımdan ankete yanıt vermenizi rica ediyorum.
Saygılar.
![]()
Nereye tayin olmalıyım?
forms.gle
bursa eskiden cennet gibiydi kodamanlar ve kırolar mahvetti güzelim şehri.
Nilüfer ilçesi genede daha nezih kükürtlü eskiden nezihdi çekirgede ve sırameşelerde eskiden oturanlar nilüfere taşındılar.
Adapazarını tam bilmiyorum ama kocaelinde fiyatlar bursadan yüksektir maaşlı çalışan için. bursanın batı yönü izmir yolu tarafı doğu tarafına ankara yoluna göre daha düzgündür. İmkanınız varsa bursaraya yakın nilüfer veya ihsaniye taraflarını tercih edin fsm biraz pahalı.
bilmiyorsan bilmiyorum de kardesim niye böyle malca seyler söylüyorsunuz
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
3 puanın garanti olduğu maçlar neticede doğru yapmışlarAntu'da ligin 42 hafta sürecegini saniyorlar laligde 21 takim var iki kerede kendileriyle oynamislar herhalde
![]()