Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi ekşi sözlükte gördüm fikrimi buraya yazayım dedim.

ben hiçbir şeyi haklı çıkarma niyetinde değilim ama...

Arkadaş, birevim, eminevim bilmem ne evimden sırf faiz günah diye faiz yerine organizasyon bedeli altında ama daha az para ödeyerek ev alma teşebbüsüne girişiyor. faize girmeyelim günah diyor( ki bence dolanıyor etrafından) . tamam anladım...

Güzel kardeşim adamların bir sürü vukuatları ya parayı geç vermiş ya kuradan adı çıkmamış vs. vs. Sırf daha az komisyon, işte günah değil gibi bahanelerle ödediğin 200-300 bin parayı riske atmak da kumardır bence. Kumar oynamak da tehlikeli. Allah günah yazmasın aynı yere çıkıyor gibi.

Faiz vs Kumar? hangisine girelim. Lütfen ikisine de girme kirada otur demeyelim ben 1, 1 biriktiriyorum ev 10 10 artıyor o seçenek yok kardeş. Üstelik kirası da cabası.( Bu arada benim evim var borcunu ödüyorum, toplum geneli için konuştum)

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Atalanta'da forma giyen 21 yaşındaki Willy Ta Bi, kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

kanser artık genç yaşlı bebek bile dinlemiyor.

ben hiç hatırlamadım bu çocuğu hiç seyreden var mı?

Muhtemelen merkez olur. Yıldırım yahut Osmangazi filan. Benim çocukluğum yıldırımda geçti fakat bursaya son ziyaretlerim hayal kırıklığı idi. Trafiği pahalılığı Suriyeli nufüsu had safhaya çıkmış
bursa eskiden cennet gibiydi kodamanlar ve kırolar mahvetti güzelim şehri.
Nilüfer ilçesi genede daha nezih kükürtlü eskiden nezihdi çekirgede ve sırameşelerde eskiden oturanlar nilüfere taşındılar.

Sa

Memur bir yakınım şark görevi sonrası için tayin tercihlerini birkaç gün içinde verecek. İlk sıra için kararsız. Anket açtım nabız yoklayak dedim. Siz rdaşlarımdan ankete yanıt vermenizi rica ediyorum.

Saygılar.

Adapazarını tam bilmiyorum ama kocaelinde fiyatlar bursadan yüksektir maaşlı çalışan için. bursanın batı yönü izmir yolu tarafı doğu tarafına ankara yoluna göre daha düzgündür. İmkanınız varsa bursaraya yakın nilüfer veya ihsaniye taraflarını tercih edin fsm biraz pahalı.

bursa eskiden cennet gibiydi kodamanlar ve kırolar mahvetti güzelim şehri.
Nilüfer ilçesi genede daha nezih kükürtlü eskiden nezihdi çekirgede ve sırameşelerde eskiden oturanlar nilüfere taşındılar.

Adapazarını tam bilmiyorum ama kocaelinde fiyatlar bursadan yüksektir maaşlı çalışan için. bursanın batı yönü izmir yolu tarafı doğu tarafına ankara yoluna göre daha düzgündür. İmkanınız varsa bursaraya yakın nilüfer veya ihsaniye taraflarını tercih edin fsm biraz pahalı.

teşekkürlerimi sunarım üstad

bilmiyorsan bilmiyorum de kardesim niye böyle malca seyler söylüyorsunuz

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Antu'da ligin 42 hafta sürecegini saniyorlar la😂 ligde 21 takim var iki kerede kendileriyle oynamislar herhalde 😂

Antu'da ligin 42 hafta sürecegini saniyorlar la😂 ligde 21 takim var iki kerede kendileriyle oynamislar herhalde 😂
3 puanın garanti olduğu maçlar neticede doğru yapmışlar

hatta dahada ileri gidip kendileriyle süper final bile düzenleyebililirler,ha bunlar yine kazanamaz orası ayrı ama 2.liğede kupa almışlıkları var sıkıntı olmaz onlara

Dk8den itibaren izleyin

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt