Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve neden yani ben gay olamazmiyim neden bu kadar garipsediniz yil olmus 2021

SA

Türkiye ye gitmem gerekecek 6 haftalığına ve bunun için mobil internet lazım olacak bana beyler.

1 aylık mobil internet paketleri ..ne tavsiye edebilirsiniz?

Mümkün olursa kotasız, yahut en az 15-20gb

Saygılar

SA

Türkiye ye gitmem gerekecek 6 haftalığına ve bunun için mobil internet lazım olacak bana beyler.

1 aylık mobil internet paketleri ..ne tavsiye edebilirsiniz?

Mümkün olursa kotasız, yahut en az 15-20gb

Saygılar

bu tarz bir şey işine yarayabilir

bu tarz bir şey işine yarayabilir
Eyvallah. Ama bu uzun vadeli faturalı değil mi ? Bana 1 aylık kullanabileceğim birşey lazım.

En fazla 2 ay paket süresi olması şart.

Bunun paket süresi minimum 24 ay değil mi; ben mi yanlış gördüm?

Eyvallah. Ama bu uzun vadeli faturalı değil mi ? Bana 1 aylık kullanabileceğim birşey lazım.

En fazla 2 ay paket süresi olması şart.

Bunun paket süresi minimum 24 ay değil mi; ben mi yanlış gördüm?
taahhütlü bunlar ya. abonelik bittikten sonra taahhütsüz şecenekleri var. geçirme modu yani bunlar da.

• Kampanya dâhilindeki taahhütsüz paketler: Superbox 50GB 202,96TL, Superbox Fırsat 100GB 264,16 TL, Superox 100GB 264,16TL, Superbox 150GB 4.5G 289,66TL/ay, Superbox 200GB 4.5G 315,16TL/ay, Superbox 300GB 349TL, Superbox 15 Mbps 299TL/Ay, Superbox 10 Mbps 199TL, Superbox Fırsat 10 Mbps 253,96TL/Ay, Superbox Fırsat 20 Mbps 406,95TL/ay KDV/ÖİV dâhil fiyatlarıdır. Bu paketler satışa kapalıdır, kontratı biten aboneler faydalanabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt