- 12 Temmuz 2009
- 60.907
- 24.276
- 3.138
sizma var kardesim inanma bunlarahangi iddiayı kaybettin reis![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sizma var kardesim inanma bunlarahangi iddiayı kaybettin reis![]()
selamve neden yani ben gay olamazmiyim neden bu kadar garipsediniz yil olmus 2021
çok üzüldüm gey olmanave neden yani ben gay olamazmiyim neden bu kadar garipsediniz yil olmus 2021
çok üzüldüm gey olmana
instanı verir misin
Veremem sevgillim var
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Naber @At Kafasıve neden yani ben gay olamazmiyim neden bu kadar garipsediniz yil olmus 2021
@Berke Karabacak sana diyorVelev ki ibneyiz sloganı forumda karşılık bulmakta he
1 aya filan öyle olcak galiba@Berke Karabacak sana diyor
Hollanda'ya gitmeyi bu kadar çok mu istiyorsun?1 aya filan öyle olcak galiba
bir bağım kalmadıHollanda'ya gitmeyi bu kadar çok mu istiyorsun?
Dalga geçme labir bağım kalmadı
sinirlenmeden uzaklaş
yokDalga geçme la
SA
Türkiye ye gitmem gerekecek 6 haftalığına ve bunun için mobil internet lazım olacak bana beyler.
1 aylık mobil internet paketleri ..ne tavsiye edebilirsiniz?
Mümkün olursa kotasız, yahut en az 15-20gb
Eyvallah. Ama bu uzun vadeli faturalı değil mi ? Bana 1 aylık kullanabileceğim birşey lazım.Kampanyalar - Turkcell Kampanyalarını Keşfet
Her ihtiyacınıza uygun kampanyalar Turkcell'le yanınızda. Faturalı veya Faturasız tüm Turkcell kampanyaları şimdi keşfedin.www.turkcell.com.tr
bu tarz bir şey işine yarayabilir
taahhütlü bunlar ya. abonelik bittikten sonra taahhütsüz şecenekleri var. geçirme modu yani bunlar da.Eyvallah. Ama bu uzun vadeli faturalı değil mi ? Bana 1 aylık kullanabileceğim birşey lazım.
En fazla 2 ay paket süresi olması şart.
Bunun paket süresi minimum 24 ay değil mi; ben mi yanlış gördüm?