Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mod arkadaşlardan biri neden transfer nöbetine yazamadığımı söyleyebilir mi lütfen? Ceza alındığında mesaj bildirim vs. gelmiyor muydu yani bir bilgilendirme olmuyor mu? Ne kadar ceza aldığın veya sebebi vs. Anlamadım çünkü bişey falan da yazmadım niye yazamadığımı çözemedim? Öyle çok yazdığımdan falan değilde yine de merak ettim.

Mod arkadaşlardan biri neden transfer nöbetine yazamadığımı söyleyebilir mi lütfen? Ceza alındığında mesaj bildirim vs. gelmiyor muydu yani bir bilgilendirme olmuyor mu? Ne kadar ceza aldığın veya sebebi vs. Anlamadım çünkü bişey falan da yazmadım niye yazamadığımı çözemedim? Öyle çok yazdığımdan falan değilde yine de merak ettim.
@Emre Ersoy

1625857528522.webp

ustune 1246 like almis, z kusagi saglam geliyor

geçen gün arkadaşlarla muhabbet ederken fiyatı artan ekran kartı ve pc parçaları üzerine konuşuyorduk.

dedim yurt dışına çıkarsam ikinci el işlemci, ram ve ekran kartı ne varsa atacağım bavula getireceğim diyordum.

benim kafadan biri benzer yol ile 265 işlemci kaçırmaya çalışmış :asd::asd:

1626170610588.webp

Müge anlı ne oldu o kadar yüklendin
Rabia Naz cinayetinden vazgeçtin 5 kuruşluk dava açtın
Aleyna’dan vazgeçtin
Şimdi yine cevabını aldın
Umarım ekranlardan silinirsin de senin gibi 5 para etmez insanlara prim vermezler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt