Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.635
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam yansıtmış düşüncelerimi
Duruma göre değişir. Geçen yaz bir randevumu hazırlık maçı oldugu halde erken bitirmiştim. Kızın ağzı açık kalmıştı maç var kalkalım dediğimde. Şu an o kız için derbi olsa izlemem mesela
ben hatunu da alıp maç olan mekana gidiyorumDuruma göre değişir. Geçen yaz bir randevumu hazırlık maçı oldugu halde erken bitirmiştim. Kızın ağzı açık kalmıştı maç var kalkalım dediğimde. Şu an o kız için derbi olsa izlemem mesela
Sen hayvansın normalben hatunu da alıp maç olan mekana gidiyorum
kaç hatunu gsli yaptım burada!Sen hayvansın normal
Benim ki de Galatasaraylı oldu maç sonları kazandık mı aşkımm? diyor. Anlamı var mı yok çünkü önceden de fenerli sevgilisine aynısını soruyordurkaç hatunu gsli yaptım burada!
seninkiler salaksa o benim suçum değil. Kalitesiz hatun ile oynaşmam.Benim ki de Galatasaraylı oldu maç sonları kazandık mı aşkımm? diyor. Anlamı var mı yok çünkü önceden de fenerli sevgilisine aynısını soruyordur
Olm hhahshhsbsdhbsseninkiler salaksa o benim suçum değil. Kalitesiz hatun ile oynaşmam.
aynen elitist biradeeeeerrrrseninkiler salaksa o benim suçum değil. Kalitesiz hatun ile oynaşmam.
olum hatun kalitesi konusunda sen hiç konuşmaOlm hhahshhsbsdhbs
Aynen playboy knk

Lan yok çavonun tekiaynen elitist biradeeeeerrrr
Eşeğe varan adam gibi mi EmrahLan yok çavonun teki
Evde yastığa kerkinir maks
lan at kafalı daha kimin kazandığını anlayamayacak kadar avel hatunlar ile takılıp kaliteden mi bahsediyorsun?Eşeğe varan adam gibi mi Emrah
Berke bize bir anlat Hollanda anılarınıLan yok çavonun teki
Evde yastığa kerkinir maks