Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter'a erişim engeli koymuşlar. Burası olmasa patlama haberini bile görmeyecektim. Şansa yaşıyoruz bu ülkede. Çok moralim bozuldu yine. Umarım eski günleri tekrar yaşatmazlar. Bu nasıl ülke yaw....

Yasağı delen paylaşımlar her zaman olacak. Bu olaydan bağımsız internette her zaman illegal ve sorunlu içerikler de olacak. Bunları çözmenin yolu sıradan insanların bilgiye erişimi tamamen bloke etmek değil.

Dünyanın en salakça şeyi şu an yaptıkları.

Ulan yeter çalışmamız gerekiyor vpn'le falan uğraşıyoruz bir de ya. Yapacağınız işe tüküreyim bu ne ya.

Kapatılıyorsa bir bildikleri vardır herhalde. İşi siyasete çekmek en basit iş. Aklı dengi olan çoğu insan bu yasakların neden geldiğini anlar. Fazla da yorum yapmak istemiyorum kimseyle de tartışmak niyetinde değilim.

Kapatılıyorsa bir bildikleri vardır herhalde. İşi siyasete çekmek en basit iş. Aklı dengi olan çoğu insan bu yasakların neden geldiğini anlar. Fazla da yorum yapmak istemiyorum kimseyle de tartışmak niyetinde değilim.

Siyaset falan umrumda değil arkadaşım. Yapmam gereken bir iş var ve şu anda bunu rahatça yapmam engelleniyor. Ne yapalım hepimiz işi gücü bırakalım mı ne istiyorsunuz?

Hhaahfjhsha hicbir bildiklerinin olmadigi anlasilali yillar olmadi mi gercekten?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt