Renkdaşlar amatör olarak youtube'a giriş yapmış bulunuyorum. İlk videomuzu biraz acemi de olsa paylaştık. Genelde geride kalmış futbol ülkelerini ve enteresan enstantaneleri paylaşmayı düşünüyorum. Desteklerinizi bekleriz.

rengo biraz yavaş oku
bazen es ver
bir de vurgu tonlama falan kat araya

Renkdaşlar amatör olarak youtube'a giriş yapmış bulunuyorum. İlk videomuzu biraz acemi de olsa paylaştık. Genelde geride kalmış futbol ülkelerini ve enteresan enstantaneleri paylaşmayı düşünüyorum. Desteklerinizi bekleriz.

iyi bir vlogger mikrofonu almani oneririm

Doğru mu bu olay?
Tele 1 muhabiri Engin Açar:
“Meral Akşener, bu akşam yapacağı açıklamayla birlikte Altılı Masa’dan kalkacağını söyleyecek.
Eğer aklındaki isimler ikna edilemezse tek başına aday olacak.”

Doğru mu bu olay?
“Meral Akşener, bu akşam yapacağı açıklamayla birlikte Altılı Masa’dan kalkacağını söyleyecek.
Ülkenin şu durumunda hala kişisel çıkarlar peşinde koşuluyorsa bu toplum mevcut siyasileri devran döndüğünde asla affetmez.

Doğru mu bu olay?
şahsi çıkarı için her şeyi yapıyor
türkiye'de sağ hep böyledir

ne diyelim kılıçdar hiç 15 milletvekili vermeyip almayacaktı bunları da neyse

Kesin kazanacak adayı desteklemek istedi, 9 seçim kaybeden Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını düşünmüyordunuz sanırım ?

Rengolar destekleriniz için teşekkürler yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyoruz. Tugayla ilgili ufak bir video yayınladım.

Geri
Üst Alt