Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.155
- 25.570
- 2.598
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sohbet edelimmi
Renkdaşlar amatör olarak youtube'a giriş yapmış bulunuyorum. İlk videomuzu biraz acemi de olsa paylaştık. Genelde geride kalmış futbol ülkelerini ve enteresan enstantaneleri paylaşmayı düşünüyorum. Desteklerinizi bekleriz.
Renkdaşlar amatör olarak youtube'a giriş yapmış bulunuyorum. İlk videomuzu biraz acemi de olsa paylaştık. Genelde geride kalmış futbol ülkelerini ve enteresan enstantaneleri paylaşmayı düşünüyorum. Desteklerinizi bekleriz.
Ülkenin şu durumunda hala kişisel çıkarlar peşinde koşuluyorsa bu toplum mevcut siyasileri devran döndüğünde asla affetmez.Doğru mu bu olay?
Tele 1 muhabiri Engin Açar:
“Meral Akşener, bu akşam yapacağı açıklamayla birlikte Altılı Masa’dan kalkacağını söyleyecek.
Eğer aklındaki isimler ikna edilemezse tek başına aday olacak.”
şahsi çıkarı için her şeyi yapıyorDoğru mu bu olay?
Tele 1 muhabiri Engin Açar:
“Meral Akşener, bu akşam yapacağı açıklamayla birlikte Altılı Masa’dan kalkacağını söyleyecek.
Eğer aklındaki isimler ikna edilemezse tek başına aday olacak.”
50 yaşında adamsın ne geyiğiGeyiq yapacak var mı
Tugay Kerimoğlu'nun başlığı var, oraya da bırakabilirsin link.Rengolar destekleriniz için teşekkürler yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyoruz. Tugayla ilgili ufak bir video yayınladım.
Rengolar destekleriniz için teşekkürler yavaş yavaş geliştirmeye çalışıyoruz. Tugayla ilgili ufak bir video yayınladım.
Ne alaka!!
Ne alaka!!
beni niye kekledin ahbap?Arif.... cmon....