Genel Sohbet

Geçen arkadaşlarla dağa gittik 1-2 gündür kulağımın 1'i rakımdan dolayı az duyuyodu tıkanmıştı.Bugün benim 1 tane bahriyeli kankamla konuşurken bana yapraklı fındık kokusu kulağı açar dedi dedim 1 şeyler mi geçiyosun onla o ne alaka dedim :D Sen 1 dene dedi harbiden geçti ya denk geldi geçti ya da harbiden işe yarıyo yav :D
Sıcaktandır

kolan bitince ayrılacaz

Cok bindik buna Aksaray'dan. Bizim evden 15-20 dk yurume mesafesindeydi. Dusundum de o zamanlar bayagi yuruyordum. Simdi kicimi kaldiramiyorum.

Bedrettin abi miydi o zamanlar baskan? Is yapan son belediyecilerdendi herhalde. Sonrakiler hep fos.
O dönemler Bedrettin Dalan bu projelerin devamı Nurettin Sözen. Yine Sözen dönemi başlayan şimdinin Yenikapı, Hacıosman Metro Hattının, Taksim, 4. Levent kısmı da Nurettin Sözen dönemi başladı.

Daha sonra o proje dahil bir çok projeyi bu alanda Ali Müfit Gürtüna ilerletti, Taksim, 4. Levent hattını bitirdi. Hatta Gürtüna zamanı şehir suyu bile içilir hale gelmişti.

Gürtüna sonrası AKP Beleldiyeciliği Gürtüna zamanı sona gelen bir çok hattı bitirip veya ilerletip iyi reklam yaptı. Kendi yaptıkları hatlarda malum alel acele bir çoğunda çöküntü riski vardı, hepsi son dönem de elden geçirildi.

Şu son yaptıkları Sirkeci - Kazlıçeşme hattı bile Metrolar gibi zor iş değildi ki. Metroları kazıyorsun oralara ray istasyon yapıyorsun. Banliyö hattında zaten eski rayları kaldırıp tek hat ray yaptılar, eski istasyonları yenileyip bir de ufak Cerrahpaşa ve Kazlıçeşme istasyonları eklendi.

Geri
Üst Alt