- 26 Ocak 2021
- 35.225
- 33.844
- 2.233
Murat BarışGökhan abi benden 1 uzak dur yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat BarışGökhan abi benden 1 uzak dur yav![]()
Savaş Durmaz , çok havalıMurat Barış
SıcaktandırGeçen arkadaşlarla dağa gittik 1-2 gündür kulağımın 1'i rakımdan dolayı az duyuyodu tıkanmıştı.Bugün benim 1 tane bahriyeli kankamla konuşurken bana yapraklı fındık kokusu kulağı açar dedi dedim 1 şeyler mi geçiyosun onla o ne alaka dedimSen 1 dene dedi harbiden geçti ya denk geldi geçti ya da harbiden işe yarıyo yav
![]()
@Sami Karakoç hani aşk meşk işlerine son vermiştin lan? Yalanına ayrı sana ayrı boydan gireyim.
Ac mi kalsinlar knk bunu mu istiyosunbilet yolsuzluğu, forma yolsuzluğu, tesis beceriksizliği, arsa peşkeşi kulübe bak anasını satayım ac doyuranspor
Fakir fukaraya bakmayan bizden değildir.Ac mi kalsinlar knk bunu mu istiyosun
O dönemler Bedrettin Dalan bu projelerin devamı Nurettin Sözen. Yine Sözen dönemi başlayan şimdinin Yenikapı, Hacıosman Metro Hattının, Taksim, 4. Levent kısmı da Nurettin Sözen dönemi başladı.Cok bindik buna Aksaray'dan. Bizim evden 15-20 dk yurume mesafesindeydi. Dusundum de o zamanlar bayagi yuruyordum. Simdi kicimi kaldiramiyorum.
Bedrettin abi miydi o zamanlar baskan? Is yapan son belediyecilerdendi herhalde. Sonrakiler hep fos.
reis hayırdır ne olduOfff bu hayat çok yordu beni. Herşey üstüme üstüme geliyor...