Genel Sohbet - Sayfa 195 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Sağolasın renktaşım

Tam olarak ne yapıyor lojistik destek ve karargah askerleri
Bol bol ot yolma , çayır biçme, bol yanaşık düzen eğitimi, 20 kiloluk teneke yağ tırlardan boşaltma vs 😂 tabi yerine göre değişkenlik gösterebilir, ben 2ci komando tugayindaydım Türk silahlı kuvvetlerinde en zor askerliğin olduğu yer ama çok rahattım, en rahat yerde olalnlar ise zulüm görebiliyor, bu tamamen şansa bağlı, fazla konuşma, sert sert bak ne kadar ciddi olursan o kadar sevilirsin komutanlar tarafından, belkide bilgisayar başında bitirirsin mesleğine görede değişkenlik gösterir

Bol bol ot yolma , çayır biçme, bol yanaşık düzen eğitimi, 20 kiloluk teneke yağ tırlardan boşaltma vs 😂 tabi yerine göre değişkenlik gösterebilir, ben 2ci komando tugayindaydım Türk silahlı kuvvetlerinde en zor askerliğin olduğu yer ama çok rahattım, en rahat yerde olalnlar ise zulüm görebiliyor, bu tamamen şansa bağlı, fazla konuşma, sert sert bak ne kadar ciddi olursan o kadar sevilirsin komutanlar tarafından, belkide bilgisayar başında bitirirsin mesleğine görede değişkenlik gösterir
Ben biyomedikal mühendisiyim, bakalım renktaşım hayırlısı olsun hakkımızda.

Hocam çok pis yerdir. Devreciligin kralı vardır. Her kim ben devrecilik yapmam dediği halde, uğradığı devrecilik yüzünden bir sonraki devreye her şeyi yapar. Allah kolaylık versin. Sayılı gün tez geçer
Sağolasın renktaşım, bir de şeyi merak ediyorum ben sadece acemi birliği için mi orda olucam yoksa 6 ay boyunca orada mı kalacağım

Üst Alt