feramuz banlanmis
sıra sendeferamuz banlanmis
Burada askerlik yapmadım ama , lojistik destek ve karargah , manası bol bol çalışmak, ayrıca İstanbul Ankara gibi yerler son derece disiplinli olur ,Ekli dosyayı görüntüle 266863
Var mı burayı bilen, askerliğini yapmış olan bir renktaşım? Nedir ne değildir
Sağolasın renktaşımBurada askerlik yapmadım ama , lojistik destek ve karargah , manası bol bol çalışmak, ayrıca İstanbul Ankara gibi yerler son derece disiplinli olur ,
Hayırlı tezkereler
Bol bol ot yolma , çayır biçme, bol yanaşık düzen eğitimi, 20 kiloluk teneke yağ tırlardan boşaltma vs 😂 tabi yerine göre değişkenlik gösterebilir, ben 2ci komando tugayindaydım Türk silahlı kuvvetlerinde en zor askerliğin olduğu yer ama çok rahattım, en rahat yerde olalnlar ise zulüm görebiliyor, bu tamamen şansa bağlı, fazla konuşma, sert sert bak ne kadar ciddi olursan o kadar sevilirsin komutanlar tarafından, belkide bilgisayar başında bitirirsin mesleğine görede değişkenlik gösterirSağolasın renktaşım
Tam olarak ne yapıyor lojistik destek ve karargah askerleri
Isin zorrEkli dosyayı görüntüle 266863
Neden renktaşımIsin zorr
Ben biyomedikal mühendisiyim, bakalım renktaşım hayırlısı olsun hakkımızda.Bol bol ot yolma , çayır biçme, bol yanaşık düzen eğitimi, 20 kiloluk teneke yağ tırlardan boşaltma vs 😂 tabi yerine göre değişkenlik gösterebilir, ben 2ci komando tugayindaydım Türk silahlı kuvvetlerinde en zor askerliğin olduğu yer ama çok rahattım, en rahat yerde olalnlar ise zulüm görebiliyor, bu tamamen şansa bağlı, fazla konuşma, sert sert bak ne kadar ciddi olursan o kadar sevilirsin komutanlar tarafından, belkide bilgisayar başında bitirirsin mesleğine görede değişkenlik gösterir
ooouv sağlık ile ilgili...Ben biyomedikal mühendisiyim, bakalım renktaşım hayırlısı olsun hakkımızda.
Hocam çok pis yerdir. Devreciligin kralı vardır. Her kim ben devrecilik yapmam dediği halde, uğradığı devrecilik yüzünden bir sonraki devreye her şeyi yapar. Allah kolaylık versin. Sayılı gün tez geçerEkli dosyayı görüntüle 266863
Sağolasın renktaşım, bir de şeyi merak ediyorum ben sadece acemi birliği için mi orda olucam yoksa 6 ay boyunca orada mı kalacağımHocam çok pis yerdir. Devreciligin kralı vardır. Her kim ben devrecilik yapmam dediği halde, uğradığı devrecilik yüzünden bir sonraki devreye her şeyi yapar. Allah kolaylık versin. Sayılı gün tez geçer
Şimdiki olayı bilmiyorum ben 15 ay yaptım. Sanırım artık sürekli kalıyorsunuz. Yada 1 ay acemi tam olarak bilmiyorumSağolasın renktaşım, bir de şeyi merak ediyorum ben sadece acemi birliği için mi orda olucam yoksa 6 ay boyunca orada mı kalacağım
Şuan askerlik komple 6 ay olduğu için pek dağıtım yapmıyorlar, Medical mesleğini söylersen Şırnak Hakkari gibi yerlere gitmen yüksek olasılıkSağolasın renktaşım, bir de şeyi merak ediyorum ben sadece acemi birliği için mi orda olucam yoksa 6 ay boyunca orada mı kalacağım
Yalnız oralarda kışın hiç çekilmez yav. Bence erteleyip yaza ceksinŞuan askerlik komple 6 ay olduğu için pek dağıtım yapmıyorlar, Medical mesleğini söylersen Şırnak Hakkari gibi yerlere gitmen yüksek olasılık
Yok be abi belki orda rahat eder şansYalnız oralarda kışın hiç çekilmez yav. Bence erteleyip yaza ceksin