Zannetmem gece 3-5 nöbetinde o ayazda durmak of ki ne ofYok be abi belki orda rahat eder şans
Zannetmem gece 3-5 nöbetinde o ayazda durmak of ki ne ofYok be abi belki orda rahat eder şans
Zorbalar çok fazla dostum.. özellikle mardinliler büyük problem kuzenim orada askerdi. Tanrı biliyor ya parlakta bir çocuktu ama iyi niyeti ona pahalıya maloldu.Neden renktaşım
Gizli gaylar oraya gidince neden böyle bi rahatlıyorlar bütün ayıp kavramının ortadan kalkması falanZorbalar çok fazla dostum.. özellikle mardinliler büyük problem kuzenim orada askerdi. Tanrı biliyor ya parlakta bir çocuktu ama iyi niyeti ona pahalıya maloldu.
Hee haklisin gaysindir rahat edersinnn. Ama homofobikler için tam bir şark hizmeti sayilirGizli gaylar oraya gidince neden böyle bi rahatlıyorlar bütün ayıp kavramının ortadan kalkması falan
dubai cikolatası yıyorum @Hakan Motz
Şakasındayız dostum 😂 benim 20 yıl oldu askerden geleli , yeğenim orada yaptı bedelli 1 ay falan , rahatmı diye sormadım bile çünkü artık askerlik yatılı okul gibi , internet wi-fi telefon herşey var , eskidendi bot bağını yanlış bağlayıp yada telefon yakalatıp 1 hafta cezaevinde yatma işleri, farkındayım herkes rahatının peşinde tabi 🤓, aslanlar gibi yapar hayırlısıyla dönersin, hiç merak etmeForumda geçirdiğim uzun yıllardan sonra forumdaki renktaşlarım bu askerlik meselesini bu kadar bokluyorsa çok rahat bir askerlik geçireceğimden emin oldum
Enerji mi istiyorsun medyum var aramızda o da bir nevi elektrikçidir.Elektrikten anlayan var mı aramızda
Dubai çikolatası denilen naneyi yemeyiniz.Dubai çikolatası ney lan , heryerde görmekten bezdim , yiyince altın olarakmı zıçıyon , ne ayak bu
Enerji mi istiyorsun medyum var aramızda o da bir nevi elektrikçidir.
@Emrah Yıldırım medyumdur istediğiniz soruları sorabilirsiniz.
Odada bir yerde prize yakın yukarda sağda solda ama yakın buat olmalı onu bulman lazım.1 odanın anahtar kısmına elektrik gelmiyo lambayı yakamıyorum elektrik gelmediği için ama aynı odadaki prizlere geliyo + diğer odalardaki anahtar+prizlerde de sorun yok problemi bulamadım bi türlü
Elektrik gelip gelmediğine kontrol kalemiyle falan mı baktın? Eğer kablolarda elektrik yoksa Tuna’nın dediği gibi buatın olduğu yere bak kablo çıkmış olabilir.1 odanın anahtar kısmına elektrik gelmiyo lambayı yakamıyorum elektrik gelmediği için ama aynı odadaki prizlere geliyo + diğer odalardaki anahtar+prizlerde de sorun yok problemi bulamadım bi türlü
Ins. Sarjinda biterde foruma giremezsinn1 odanın anahtar kısmına elektrik gelmiyo lambayı yakamıyorum elektrik gelmediği için ama aynı odadaki prizlere geliyo + diğer odalardaki anahtar+prizlerde de sorun yok problemi bulamadım bi türlü