Genel Sohbet - Sayfa 196 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Forumda geçirdiğim uzun yıllardan sonra forumdaki renktaşlarım bu askerlik meselesini bu kadar bokluyorsa çok rahat bir askerlik geçireceğimden emin oldum :ROFLMAO:
Şakasındayız dostum 😂 benim 20 yıl oldu askerden geleli , yeğenim orada yaptı bedelli 1 ay falan , rahatmı diye sormadım bile çünkü artık askerlik yatılı okul gibi , internet wi-fi telefon herşey var , eskidendi bot bağını yanlış bağlayıp yada telefon yakalatıp 1 hafta cezaevinde yatma işleri, farkındayım herkes rahatının peşinde tabi 🤓, aslanlar gibi yapar hayırlısıyla dönersin, hiç merak etme

Dubai çikolatası ney lan , heryerde görmekten bezdim , yiyince altın olarakmı zıçıyon , ne ayak bu
Dubai çikolatası denilen naneyi yemeyiniz.

Ülkede içinde 100 gram Antep fıstığı olan baklavanın kilosu 700 lira olmuş. Elalem Dubai çikolatası fıstık yav diyerek 150 liraya 150 gramlık Antep fıstığı olan çikolata satıyor.

Birde bu bolluk nereden geldi diyen yok. Madem bu kadar her yerden Antep fıstığı fışkırabiliyordu yıllardır niye göremedik bu ürünleri.
Mart ayında mı ne Antep fıstıklarındaki içinde normalin kat kat fazlası zararlı madde bulundura ürünler ülkeye geri gönderilmişti.

1 odanın anahtar kısmına elektrik gelmiyo lambayı yakamıyorum elektrik gelmediği için ama aynı odadaki prizlere geliyo + diğer odalardaki anahtar+prizlerde de sorun yok problemi bulamadım bi türlü
Odada bir yerde prize yakın yukarda sağda solda ama yakın buat olmalı onu bulman lazım.
Yakınlarda priz varsa ondan da faz çekip gönderebiliyorlar. Buat yoksa anahtarın yakındaki prizi de çıkarıp içine bak boşta kablo var mı diye.

Elektrik işi çok sıkıntı yav bunun normalde standartları olmasına rağmen bunları sallayan yok. Bir önceki kaldığım evde mutfakta 1 olan prizi 3 tane yapayım dedim dy elektrikçi topraklama(sarı) kabloya faz vermişti allahtan sigorta sistemi diye bir şey var da 2 saniye çarpılıp sigorta atmıştı.

1 odanın anahtar kısmına elektrik gelmiyo lambayı yakamıyorum elektrik gelmediği için ama aynı odadaki prizlere geliyo + diğer odalardaki anahtar+prizlerde de sorun yok problemi bulamadım bi türlü
Elektrik gelip gelmediğine kontrol kalemiyle falan mı baktın? Eğer kablolarda elektrik yoksa Tuna’nın dediği gibi buatın olduğu yere bak kablo çıkmış olabilir.

Beyler benim ufaklığa okulda zorbalık yapmıslar sizce özgüveni için kendisi mi başa çıkmalı yoksa ben mi müdahale edeyim?

Konu bizim zamanimida populer olan şu beyblade zımbırtısı yine populer olmus. Ben ne kadar karsi ciksamda cantasina koydugu beyblade ile okula gidiyormus. Siniftaki arkadaslariyla karsilasma yaparken ust siniflardann iki cocuk beybladeni firlatip bizim ufakligin beybladedini parcalamislar. Ben rehberlik ogretmeniyle gorustum ortada kasit yok dediler fakat iki kisinin kapismasina sonradan dahil olmak ne kadar dogru?

Dahası da var özellikle iki beybladenin benim oğlumu hedef alması tüm psikolojisini alt üst aldi.
Biz anlamayiz tabi ki yedek parca temin ettik ekstra zirh govdesi de aldik ama beybladimiz her saldiri da zarar gorup parcaliyor.

Iyi bir beyblade i nerden temin edebiliriz? Firtaticimiz da kisa oglum uzun olunca cekemiyorum diyor bu da tabi diger problem.

Üst Alt